«Κλεισμένη σε ένα σπίτι με κατάθλιψη...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Δεν μιλάει συχνά για αυτό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κλεισμένη σε ένα σπίτι με κατάθλιψη...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Μετά την αποχώρησή της από την Γη της Ελιάς και το ξέγνοιαστο καλοκαίρι της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 9/9 στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και με μία εξομολογητική διάθεση μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της αλλά και καταστάσεις για τις οποίες μιλά σπάνια.

Μεταξύ των όσων συζήτησε ήταν ο ρόλος της στην σειρά , η ζωή της πριν την Ελλάδα αλλά και σχόλια τα οποία λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα όσα ανέφερε η Αντιγόνη Κουλουκάκου

«Ζω το συναίσθημά μου όποιο και αν είναι αυτό. Μου το επιτρέπω και το επιτρέπω και στους άλλους. Γεννήθηκα για να γίνω ηθοποιός. Γι΄αυτό προοριζόμουν. Δεν θεωρώ ότι γίνανε τυχαία αυτά που γίνανε, ούτε ότι έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει τυχαία. Όλα οδήγησαν σε αυτό. Εμένα ήρθε στη ζωή μου στη σωστή στιγμή. Ήθελα να γίνω διπλωμάτης από πολύ μικρή ηλικία» είπε.

«Το 2017 που επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη – είχα περάσει πάρα πολύ άσχημα έναν χρόνο εκεί – η δουλειά μου είχε πάρει την κάτω βόλτα. Δεν είχα καθόλου δουλειά. Ήμουν έξι μήνες κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι με κατάθλιψη που την έλεγα θλίψη. Έκλαιγα εκεί στην Τουρκία, έκλαψα και στην Ελλάδα ένα βράδυ και μετά με πήρε ο Σορεντίνο να πάω να δουλέψω μαζί του».

Με αέρινο μαύρο και πιασμένα μαλλιά - Μονοπώλησε τα βλέμματα στην Επίδαυρο

Η εντυπωσιακή Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/8) στην Επίδαυρο, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Ελένη». Η αγαπημένη ηθοποιός κατάφερε για ακόμη μία φορά να εντυπωσιάσει με την στιλιστική επιλογή της.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως δεν συνεχίζει στη Γη της Ελιάς η Αντιγόνη Κουλουκάκου παρακολούθησε την παράσταση που ανέβηκε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Μάλιστα, επέλεξε να φορέσει ένα απλό μαύρο αέρινο φόρεμα με λευκές λεπτομέρειες, ενώ έπιασε και τα μαλλιά της πάνω.

Αντιγόνη Κουλουκάκου μαύρο αέρινο φόρεμαΑντιγόνη Κουλουκάκου Επίδαυρος