"Τώρα που αυτή πέθανε..." - Χαμός με την ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Πέμπτης 8/9, στα 96 της χρόνια (δείτε εδώ πότε και πώς θα γίνει η κηδεία της σύμφωνα με το πρωτόκολλο).

Πολλοί είναι φυσικά αυτοί που έχουν αναφερθεί στο δυσάρεστο αυτό συμβάν, ανάμεσά τους και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος για ακόμη μια φορά έγινε viral με την ανάρτηση που έκανε.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

«Όλοι ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας και κανένας δεν αναρωτήθηκε τώρα που αυτή πέθανε, σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όλοι ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας και κανένας δεν αναρωτήθηκε τώρα που αυτή πέθανε, σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της...

Posted by Grigoris Petrakos on Thursday, September 8, 2022

«Η αγαπημένη μας βασίλισσα είναι νεκρή» - Τα διεθνή πρωτοσέλιδα ανά τον κόσμο για την Ελισάβετ

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ από την Πέμπτη 8/9 το απόγευμα, και είναι κύριο θέμα συζήτησης σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανά τον κόσμο, καθώς όλοι πενθούν για αυτή την απώλεια από την βασιλεία (δείτε επίσης το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην βασιλεία της).

Ανάμεσα σε αυτά τα μέσα ενημέρωσης είναι και ο Βρετανικός Τύπος, ο οποίος με σπαρακτικά πρωτοσέλιδα, θρηνεί με τον τρόπο του για την τεράστια αυτή απώλεια, με μαύρο φόντο και στιγμιότυπα από την ζωή της Ελισάβετ στον θρόνο.

Η Guardian επέλεξε φωτογραφία της βασίλισσας που κρατά τη βασιλική σφαίρα και το σκήπτρο της, ενώ παρόμοια πρωτοσέλιδα έχει και η Independent και οι Times. Daily Telegraph διάλεξε για τίτλο το απόφθεγμα της βασίλισσας Ελισάβετ «η θλίψη είναι το τίμημα που πληρώνουμε για την αγάπη», η Daily Mirror ευχαριστεί την βασίλισσα για όσα προσέφερε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η Daily Express αναφέρει «Η αγαπημένη μας βασίλισσα είναι νεκρή».