ALPHA: Λαμπερή πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα Δε Γίνεται - Τα πρώτα της λόγια

"Είμαστε δύο μήνες μακριά μας και πρέπει να ομολογήσω ότι..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ALPHA: Λαμπερή πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα Δε Γίνεται - Τα πρώτα της λόγια

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου 10/9 η Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται, με την παρουσιάστρια να μας καλησπερίζει μέσα από την συχνότητα του ALPHA για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

Τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν να γεμίζουν ξανά τα Σαββατοκύριακα του τηλεοπτικού κοινού με γέλιο και κέφι, αλλά φυσικά και με πολλές συνεντεύξεις και πλούσια θεματολογία (δείτε εδώ ποια θα είναι η σημερινή της καλεσμένη).

Πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα Δε Γίνεται

«Καλώς ήρθαμε με ξεκάθαρο απωθημένο ροκ μπάντας. Το Καλύτερα Δεν Γίνεται είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό. Πέρασε ένα καλοκαίρι, είμαστε δύο μήνες μακριά μας και πρέπει να ομολογήσω ότι όσο κι αν ξεκουραστήκαμε και φέρνουμε ο καθένας του αέρα του, μας λείψατε. Χαιρόμαστε που σας βρίσκουμε και μας βρίσκετε με τις ανανεωμένες στήλες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής η Ναταλία Γερμανού, η οποία ήταν πιο ροκ από ποτέ.

Ριζικές αλλαγές λίγο πριν την πρεμιέρα - Το πλάνο της Γερμανού από το πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για όλες τις εκπομπές, μαζί και εκείνης της Ναταλίας Γερμανού, η οποία λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, πήγε από τα στούντιο του Καλύτερα δεν γίνεται, να επιβλέψει τις αλλαγές, καθώς θα είναι πολλές και ριζικές από ότι καταλαβαίνουμε από τις κούτες που έχουν κατακλείσει το πλατό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επισκέφθηκε το πλατό της εκπομπής της, για να δει από κοντά όλες τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν για την ερχόμενη σεζόν

H ίδια σε ανάρτηση που έκανε έγραψε χαρακτηριστικά «Καλύτερα Δε Γίνεται ... loading! Καινούργιο πλατό ετοιμάζεται από τα μαγικά χεράκια του Τζιοβάνι με φανταστικά έπιπλα και άλλα πολλά που θα σας δείχνω λίγο λίγο. Η λευκή φόρμα «εργασίας» μου είναι τέλεια!».

Το πλάνο της Ναταλίας Γερμανού από το πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται