''Είχα υπογράψει συμβόλαιο και δέκα μέρες πριν...'' - Η πασίγνωστη εκπομπή που έκοψε από το πλατό τον Πέτρο Συρίγο

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός σεφ στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
petros syrigos - instagram
petros syrigos - instagram

Mπορεί το Πρωινό να έχει χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπήρξαν και τα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός σεφ Πέτρος Συρίγος, παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης τον ειδοποίησαν δέκα μέρες πριν ότι θα μπει στη θέση του η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ο ίδιος μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για την Σκορδά με την οποία υπήρξαν αγαπημένοι συνεργάτες στην οποία είχε κάνει και ένα συγκινητικό αποχαιρετισμό μετά την ανακοίνωση ότι δε θα είναι στο κανάλι από τη νέα σεζόν.

Το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του Συρίγου από το Πρωινό

Μιλώντας στην πρεμιέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» ανέφερε:

«Πριν τελειώσει η σεζόν είχα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου μου για τον Σεπτέμβρη. Όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που με πήραν τηλέφωνο δέκα μέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή και μου είπαν ότι δεν θα είμαι για κάποιους λόγους. Μου είπαν ότι θα είναι η Αργυρώ, απλά καλό θα ήταν παιδιά να το είχα μάθει πιο νωρίς. Ήταν λίγο κάπως».

«Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα. Με τη Φαίη Σκορδά έχω μιλήσει. Της εύχομαι τα καλύτερα, την λατρεύω. Η Φαίη είναι πολύ μάγκας. Αρνήθηκα δουλειές το καλοκαίρι, επειδή είχα πει ναι στο Πρωινό. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Καλή καρδιά» συμπλήρωσε ο σεφ.

Mε ποιον σεφ θα εμφανιστεί στο πλάι της η Φαίη Σκορδά;

Πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή "Πρωινό μας" θα κάνει την Δευτέρα 12/9 στις 09:40 η Φαίη Σκορδά, (δείτε εδώ το trailer) δηλαδή μερικά λεπτά νωρίτερα από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 που έκανε σήμερα 5/9 πρεμιέρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο σεφ που αναλαμβάνει την μαγειρική στήλη είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος μάλιστα θα εμφανίζεται όλη την εβδομάδα και όχι μόνο τρεις φορές όπως φημολογούνταν.

Όσον αφορά την αστρολογική στήλη, φαίνεται πως θα την αναλάβει η Βάσια Μαυράκη, η οποία ωστόσο δεν έχει ακόμα υπογράψει.

Ποιος είναι ο σεφ της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ