Έτσι θα φωνάζει τον μοναχογιό του - Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο παιδί του

«Το ότι έγινα πατέρας είναι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έτσι θα φωνάζει τον μοναχογιό του - Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο παιδί του

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στο ''Καλύτερα δε γίνεται'' το Σάββατο 10/9 και μεταξύ των όσων δήλωσε για το τηλεοπτικό του μέλλον μίλησε με τρυφερά λόγια για το παιδάκι του.

Ο μάγειρας συνειδητοποιεί καθημερινά μέσα από απλά πράγματα, πως πλέον είναι πατέρας και αυτό είναι κάτι, που τον γεμίζει πολύ. Μιλάει πιο άνετα για την έλευση του παιδιού στη ζωή του και μέσα από την συνέντευξη αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στο αγοράκι μαζί με τη γυναίκα του.

Το όνομα που θα δώσει ο Πάνος Ιωαννίδης στον γιο του

«Το ότι έγινα πατέρας είναι το μεγαλύτερο δημιούργημα που έχω κάνει μέχρι τώρα. Πρέπει να γίνει η βάπτιση σίγουρα ενώ για τον γάμο είναι λίγο τυπικό το θέμα, θα το δούμε… Το όνομα που θα πάρει το παιδί θα είναι Κωνσταντίνος».

Ο Ιωαννίδης αποκαλύπτει το ταλέντο του ως πατέρας

Τη μεγάλη βραδιά του τελικού του MasterChef 6, ένα γεγονός που φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης, η κάμερα του Breakfast at Star βρέθηκε εκεί για να καταγράψει όλο το παρασκήνιο, αλλά και για να αποσπάσει λίγες δηλώσεις από τους φιναλιστ, τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και τους τρεις κριτές. Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για την έκβαση του παιχνιδιού, αλλά και τον ρόλο του πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ ανέφερε πως δεν περίμενε να είναι τα δύο αυτά παιδιά στον τελικό, αλλά ήταν πράγματι πολύ καλοί και οι δύο και, μάλιστα, η Καλλιόπη αποτελεί παράδειγμα για όσους φαίνεται πως το θέλουν πολύ και προσπαθούν για τον στόχο τους. Όσον αφορά την πατρότητα, αποκάλυψε την μεγαλύτερή του ικανότητα.

«Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Και τα δύο παιδιά αξίζουν πραγματικά. Ήταν, δηλαδή, η μάχη στήθος με στήθος, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχουν περάσει από πάνδεινα, τους έχουμε δυσκολέψει πάρα μα πάρα πολύ. Είναι όντως ένας μαραθώνιος και θέλει πολλές αντοχές», είπε αρχικά.

Και στην ερώτηση για το αν περίμενε τους δύο συγκεκριμένους φιναλιστ, απάντησε: «Όχι, για τον τελικό, για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα δει. Είχα υπολογίσει, ίσως, και σε κάποιους άλλους παίκτες, δεν μπορώ να πω».

«Το ήθελε πάρα πάρα πολύ. Και όταν κάποιος θέλει κάτι πάρα πάρα πολύ, νομίζω ότι γίνεται. Αποτελεί παράδειγμα η καλλιόπη, όπως και όλα τα παιδιά», πρόσθεσε έπειτα για την Καλλιόπη.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πείραγμα του Κοντιζά για τις διακοπές που ο ίδιος δεν θα πάει φέτος: «Η αλήθεια είναι ότι ο Σωτήρης, τώρα, με τρία παιδιά τα έχει περάσει αυτά και είναι πλέον βετεράνος σε τέτοιες καταστάσεις. Τώρα είναι η φάση που μας πειράζει».

«Θέλετε να βγάλω το make up να δείτε τι γίνεται; Είναι πολύ το ξενύχτι, όντως. Τα πάντα κάνω και κάνω πάρα πολύ γρήγορα το γάλα. Το ετοιμάζω μπαμ μπαμ. Είμαι φοβερός σε αυτό», κατέληξε για τις ικανότητές του ως πατέρας.