Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για το 50 - 50: ''Κάποιοι παραμένουν στο σκοτάδι''

Όσα είπε ο ηθοποιός για την καριέρα του και τις εμπειρίες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για το 50 - 50: ''Κάποιοι παραμένουν στο σκοτάδι''

Για όλους και για όλα μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και στα συναισθήματά του που έχουν αλλάξει μετά το 50 - 50 της σειράς που αγαπήθηκε πολύ, ωστόσο στιγματίστηκε μετά από τις αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στο μεταξύ δείτε εδώ πόσο έχει αλλάξει η Ναταλίτσα από τη σειρά.

Ο ίδιος είχε κληθεί να σχολιάσει και παλαιότερα τις κατηγορίες εις βάρος του Φιλιππίδη με τον ηθοποιό να παραδέχεται ότι ακόμα δε μπορεί να διαχειριστεί τις αποκαλύψεις και το ότι όταν τον σταματάνε στον δρόμο δυσκολεύεται να αντιδράσει.

Η εξομολόγηση του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη για την καριέρα του και το 50-50

Ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ίσως έχω περισσότερο μέσα μου συναισθηματικά τους ρόλους που ήμουν κοντά με ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή. Η ανάμνηση αλλάζει κάπου, σου λείπει αν έχεις αγαπήσει τον άνθρωπο και αν είχες σχέσεις με αυτό τον άνθρωπο. Το συναίσθημα σου αλλάζει. Δυστυχώς δεν αλλάζουμε εμείς σε κάποια πράγματα. Κάποιοι παραμένουν στο σκοτάδι και το αναζητούν γιατί μέσα από αυτό διεκπεραιώνουν ένα βαθύτερο δικό τους θέμα. Σε αυτό όμως είμαι τυχερός, δεν αγαπούσα ποτέ το σκοτάδι».

«Είμαι τρελά ερωτευμένος με τη δουλειά μου γιατί εκεί είμαι χαρούμενος. Το προσπάθησα ακόμα και στις διακοπές μου αλλά τι να κάνω; Δηλαδή το προσπάθησα και την τρίτη μέρα έλεγα «πολύ ωραία, το ηλιοβασίλεμα, ο ήλιος, η θάλασσα, το νησί… Κάτι πρέπει να γράψω όμως». Και κάτι φτιάχνω» πρόσθεσε, επίσης.

Σοκάρουν τα λόγια του αναφορικά με το Metoo

Στην εκπομπή Dot και τους Νάντια Μπουλέ και Μίνω Θεοχάρη, το Σάββατο 5/2, έδωσε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός που πάντα με τις ερμηνείες του καταφέρνει να κερδίζει την λατρεία του κοινου, μίλησε μεταξύ άλλων, και για το κίνημα #Μetoο.

«Η βία και η αγένεια μπορεί να με στείλουν στο ψυχιατρείο. Πολλές φορές έχω ορθώσει ανάστημα. Έχω αντιδράσει άσχημα για να υπερασπιστώ κάποιον άλλον. Δεν μπορώ να βλέπω τη βία και την αδικία. Έχει σφίξει το στομάχι μου με όσα έχουν συμβεί τελευταία στο χώρο.

Δεν περίμενα τέτοιο σκοτάδι. Δηλαδή, να κάνω κάτι σε εσένα που δεν θα μπορείς για μια ολόκληρη ζωή να «ισιώσεις»; Ποτέ! Εγώ είμαι πολύ ενοχικός, δεν θα μπορούσα να ζήσω με κάτι τέτοιο, θα κρεμιόμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Με σόκαραν και με στεναχώρησαν πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.