Ξεκίνησε το ''ντέρμπι'' μεταξύ «Καλύτερα δε γίνεται και «Γειά σου» - Τι απαντά η Γερμανού για την Μπακοδήμου

Θα είναι απέναντι στην ίδια τηλεοπτική ζώνη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ξεκίνησε το ''ντέρμπι'' μεταξύ «Καλύτερα δε γίνεται και «Γειά σου» - Τι απαντά η Γερμανού για την Μπακοδήμου

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha και το «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ. Η κάμερα του Open Weekend συνάντησε τη Γερμανού στο αυτοκίνητό της προκειμένου να τη ρωτήσει για τη σκέψη της σχετικά με το γεγονός ότι οι δυο τους θα βρίσκονται απέναντι στην ίδια τηλεοπτική ζώνη.

Νωρίτερα είδαμε και την πρεμιέρα της που ξεκίνησε με αναποδιές, αφού καθυστέρησε να ξεκινήσει μισή ώρα αποκαλύπτοντας στο τηλεοπτικό κοινό για ποιο λόγο έγινε αυτό.

Οι σκέψεις της Γερμανού για την Μαρία Μπακοδήμου

Είπε λοιπόν στην κάμερα του Open Weekend:

«Είναι φίλη μου πολύ κι αγαπημένη. Είναι ένα κορίτσι που το αγαπώ, το εκτιμώ, έχουμε περάσει ώρες μαζί. Έχουμε φάει, έχουμε πιει τα κρασιά μας κι έχουμε πει τα μυστικά μας. Πολύ δικός μου άνθρωπος. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία».

Eνώ συνεχίζοντας για το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά απάντησε: «Πήρε ο καθένας το δρόμο του γιατί έτσι ήθελαν οι άνθρωποι. Καλή επιτυχία και στους δύο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα (για τα νούμερα τηλεθέασης). Είμαστε ακόμα στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Μη βιαζόμαστε. Είδα την Δούκισσα και την πρεμιέρα τους. Είναι ένα κορίτσι πάντα φωτεινό, όμορφο, λαμπερό».

Η διπλωματική απάντηση του Σεργουλόπουλου για την πρεμιέρα της Μπακοδήμου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής του με τίτλο «Πρωίαν σε είδον», που θα προβληθεί στην ΕΡΤ. Ο παρουσιαστής μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, ενώ ρωτήθηκε και για τη Μαρία Μπακοδήμου και τη δικιά της πρεμιέρα. Ο ίδιος με διπλωματικό τρόπο κατάφερε να μην απαντήσει στην ερώτηση.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» εντόπισε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και ρωτήθηκε για τη νέα του εκπομπή. «Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στην πρωινή ζώνη, είναι ωραίο. Είπα το “ναι” γιατί ήταν αυτό το πρόγραμμα που θα ήθελα να κάνω, έτσι όπως μου το πρότειναν, έτσι όπως το σκέφτηκα. Η Τζένη Μελιτά ήταν δική μου επιλογή. Ο τίτλος “Πρωίαν σε είδον” είναι στην καθαρεύουσα, εγώ τον σκέφτηκα από ένα τραγούδι της Βασιλειάδου».

Ο ρεπόρτερ ρώτησε τον πρώην συμπαρουσιαστή της Μπακοδήμου για την πρεμιέρα της παρουσιάστριας, αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος απέφυγε να απαντήσει διακριτικά.

Χαρακτηριστικά είπε: «Όλοι κάνουν πρεμιέρα, έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, θα κάνουν πρεμιέρα κι άλλες εκπομπές. Εύχομαι σε όλες τις εκπομπές να είναι πάρα πολύ καλά.

Σε όλες τις εκπομπές έχω ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν γιατί με όλες τις εκπομπές, σε όλες τις εκπομπές κάποιος υπάρχει με τον οποίο έχω δουλέψει κι έχω ιδιαίτερες σχέσεις αγάπης».

Πάντως και στο παρελθόν ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν ήθελε να απαντήσει για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου (Δείτε εδώ όσα είχε πει).