''Πάντα είμαι...'' - Οι πρώτες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν τα γυρίσματα του «Love Island»

Στο παιχνίδι που θα συζητηθεί όσο λίγα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Πάντα είμαι...'' - Οι πρώτες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν τα γυρίσματα του «Love Island»

Σε νέο επαγγελματικό βήμα θα δούμε φέτος την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού θα είναι η παρουσιάστρια του Love Island στον ΣΚΑΙ, ενός παιχνιδιού που θα συζητηθεί πολύ και θα σηκώσει αντιδράσεις λόγω περιεχομένου. Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι», πέτυχε την Παπαγεωργίου λίγο πριν αναχωρήσει για τα γυρίσματα με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη με το νέο της εγχείρημα.

Η παραγωγή βέβαια αυτή μόνο εύκολη δεν ήταν, αντίθετα αποδείχτηκε πονοκέφαλος για τον ΣΚΑΙ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες εκπομπής, ενώ έχουν επιλεχθεί τα ζευγάρια, έτυχαν κάποια ευτράπελα, που έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους του καναλιού.

Οι πρώτες δηλώσεις της Παπαγεωργίου λίγο πριν τα γυρίσματα του Love Island

Λιτή ήταν στις δηλώσεις της στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι αφού, ενώ τους ευχήθηκε καλή αρχή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, απάντησε το εξής σχετικά με τον αν είναι ευχαριστημένη με το νέο της τηλεοπτικό πρότζεκτ:

«Πάντα είμαι ευχαριστημένη!».

To πρόσωπο - κλειδί που θα αφηγείται όσα συμβαίνουν στη βίλα του παιχνιδιού

Είναι γεγονός πως σε λίγο καιρό θα παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ το νέο ριάλιτι αγάπης με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Love island. Η ίδια μπορεί να ετοιμάζεται, καθώς σε λίγο καιρό θα αναχωρήσει για Τενερίφη αλλά... δεν θα είναι μόνη, και όχι δεν αναφερόμαστε στους ιθύνοντες και το συνεργείο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός θα έχει τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο ίδιος βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ από τις αρχές Ιουλίου για να ενταχθεί στη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου που έκανε πρεμιέρα σήμερα 11/9, ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν.

Δείτε αναλυτικά στο TV-24.gr