Παντρεύτηκε η Αθηνά Ευμορφιάδη - Aποκλειστικές φωτογραφίες από τη λαμπερή τελετή

Οι μισοί Survivors εκεί και οι άλλοι μισοί στο γάμο της Χρυσαείδη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τελικά το πήρε το κορίτσι ο Γιάννης Μαυροκορδάτος, αφού παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του και πρώην παίκτρια του Survivor Αθηνά Ευμορφιάδη. Ο φωτογραφικός μας φακός εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες από τη λαμπερή τελετή που έγινε στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη, εκεί όπου παρευρέθηκαν πολλοί πρώην αστέρες του παιχνιδιού επιβίωσης.

Ταυτόχρονα την ίδια ώρα παντρεύεται και η Σταυρούλα Χρυσαείδη, που έχει καλεσμένους στο γάμο της λίγους και καλούς, σχεδόν όσους δεν ήταν στο γάμο της Αθηνάς, ενώ αναμένονται και φωτογραφίες από το μυστήριο, ενώ ήδη έχει αποκαλύψει το νυφικό της.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη με τον Γιάννη Μαυροκορδάτο

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και κάποιοι πρώην Survivors, όπως η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και άλλοι.

Ευμορφιάδη και Μαυροκορδάτος στο γάμο τους

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη

Θέλει να ξαναγίνει μαμά;

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing, Αθηνά Ευμορφιάδη, είχε μιλήσει για τα σχέδια της, τη σχέση της αλλά και το ενδεχόμενο για ένα δεύτερο παιδί.

Όπως θυμόμαστε, η τρομερή παίκτρια, είχε αποχωρίσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης της Καραϊνικής, καθώς της έλειπε υπερβολικά το παιδί της, συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά πίσω στη Ελλάδα, και ήταν στα τάρταρα η ψυχολογία της εξαιτίας αυτού.

Μεταξύ άλλων δεν γινόταν να μην αναφερθεί στα μελλοντικά της σχέδια αλλά και στους ανθρώπους που άφησε πίσω στο παιχνίδι με τους οποίους είχε δεθεί.

Πώς νιώθεις βλέποντας πια απέξω την Ευρυδίκη;

Δεν σου κρύβω πως μου λείπει ήδη. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο ήρθα τόσο κοντά. Μας έδεσε και το πρόβλημα υγείας που περάσαμε και oι δύο. Πλέον είμαι έξω, τη στηρίζω και την περιμένω. Την αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω, όταν βγει, να συνεχιστεί αυτή η όμορφη σχέση που αποκτήσαμε. Η Ευρυδίκη είναι ένα παρεξηγημένο κορίτσι, κι έμαθα πολλά από αυτήν. Αγωνιστικά, μπορεί να μην είναι η πιο γρήγορη παίκτρια, αλλά τα κάνει όλα με μεγάλη ηρεμία. Λέει «θα μπω στο στίβο μάχης και δεν με ενδιαφέρει τίποτα, θα κάνω αυτό που μπορώ και με νοιάζει μονό το ότι προσπάθησα». Γι' αυτό καταφέρνει να βρίσκει το στόχο. Είναι ήρεμη και το απολαμβάνει. Ακριβώς το αντίθετο από ό,τι έκανα εγώ. Έμπαινα στο στίβο και σκεφτόμουν ότι θα τραυματιστώ. Είμαι ενεργή αθλήτρια και φοβόμουν ότι όλο αυτό θα μου κάνει κακό.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αποκαλύπτει

Τώρα που επέστρεψες πώς είσαι σωματικά;

Αυτήν τη στιγμή είμαι με έναν ώμο σε πολύ άσχημη κατάσταση, το ισχίο μου με ταλαιπωρεί, η μέση μου επίσης. Χρειάζομαι ξεκούραση και αποκατάσταση. Επίσης δεν το περίμενα ποτέ, αλλά κάποιες φορές δεν θυμάμαι ονόματα ανθρώπων ή πράγματα που γίνονταν μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θέλει λίγο χρόνο, αλλά θα φτιάξει.

Σχέδια υπάρχουν;

Όπως είχα αναφέρει και μέσα στο παιχνίδι, η ζωή μου είναι έτοιμη εδώ έξω και με περιμένει. Ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου, με πολύ κόπο και πολλή αγάπη. Δεν μπήκα σε κανένα τηλεοπτικό παιχνίδι για να φτιάξω τη ζωή μου. Τα έχω καταφέρει όλα με τη δική μου αξία και τα δικά μου χέρια. Το έργο που θα συνεχίσω να κάνω για όσο βαστούν τα πόδια μου είναι η ενασχόληση μου με τα παιδιά. Τα αγαπώ πολύ και δουλεύω σκληρά για να βγουν αξιοπρεπή και με αρχές στην κοινωνία. Επίσης θέλω να επιστρέψω στους αγώνες μου και να φτιάξω την οικογένεια μου με τον Γιάννη, να γίνω σύντομα ξανά μανούλα!