Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Μόνο τα μούσια έχουν αλλάξει πάνω του - Παραμένει γοητευτικός 17 χρόνια μετά ο «κακός» του Παρά Πέντε

Παραλίγο να χάσει τη ζωή του λόγω της σειράς

Μόνο τα μούσια έχουν αλλάξει πάνω του - Παραμένει γοητευτικός 17 χρόνια μετά ο «κακός» του Παρά Πέντε
News 11.09.2022 22:19
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της σειράς «Παρά Πέντε» ήταν και ο Γεράσιμος Μιχελής, ο τηλεοπτικός «κακός», πληρωμένος δολοφόνος του πρωθυπουργού Σταυριανίδη. Μπορεί να έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από την ολοκλήρωση της σειράς, ωστόσο όπως θα δείτε από φωτογραφία του στο σήμερα και συνέντευξη που έδωσε παραμένει άκρως γοητευτικός, με μοναδική διαφορά το μούσι.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε ομολογήσει πως παρά το εξαιρετικό κλίμα και τη χημεία που φαινόταν να έχει το καστ του «Παρά Πέντε», η πραγματικότητα ήταν λίγο διαφορετική, καθώς δεν ήταν ακριβώς φίλοι μεταξύ τους οι ηθοποιοί.

Έτσι είναι σήμερα ο μελαχρινός «κακός» από το Παρά πέντε»

Σας τον παρουσιάζουμε σε περσινή του εμφάνιση σε θεατρική παράσταση όπου θα δείτε ότι έχει αφήσει μούσι και είναι λίγο γκριζαρισμένος. Παραμένει όμως ένας πολύ γοητευτικός άντρας που ο χρόνος δεν του αφαιρεί καθόλου.

Ο Γεράσιμος Μιχελής ή αλλιώς κακός του Παρά Πέντε σήμερα

Φαν του Παρά Πέντε παρά λίγο να τον σκοτώσει λόγω του ρόλου του

Ο Γεράσιμος Μιχελής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου την Κυριακή 11/9. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, μέσα από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, αποκαλύπτοντας ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Μιχελής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περπατώ στην Αθηνάς και έρχεται κατά πάνω μου ένας με μια μηχανή! Τα χάνω! Και μου λέει, «εγώ θα σε σκοτώσω πρώτος πριν προλάβεις να σκοτώσεις αυτούς».»Είσαι καλά ρε άνθρωπε;» του λέω και ευτυχώς ήταν εκεί ένας αστυνομικός που σταμάτησε. Κάπως έτσι ηρέμησαν τα πράγματα. Ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό για μένα».

«Μου πρότειναν εκ τότε τέτοιους ρόλους. Ο σκοτεινός, ο βλοσυρός, ο πολλά υποσχόμενος. Οι παραγωγοί μας θέλουν να κάνουμε ένα πράγμα. Εγώ κακός; Θα μου δίνουν λοιπόν όλους τους ρόλους των κακών. Μας χαρακτηρίζουν με ένα χαρακτηριστικό και το κουβαλάμε δια βίου».

«Είχα δει της Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη, μου άρεσαν πολύ και λέω στην φίλη και κουμπάρα μου, Ράνια Σχίζα πως θέλω να γνωριστώ μαζί του. Την επόμενη βδομάδα σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το Παρά Πέντε» συμπλήρωσε ο Γεράσιμος Μιχελής στην εκπομπή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέρασαν 17 χρόνια από το τέλος των γυρισμάτων - Τι απέγινε η επιβλητική βίλα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε

Αγνώριστος 12 χρόνια μετά το τέλος της σειράς Παρά Πέντε ο Σταυριανίδης - Πως είναι σήμερα ο ηθοποιός

Share