"Είναι το δικό σας Πρωινό" - Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στην Φαίη Σκορδά για την νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΙ

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 12/9 η Φαίη Σκορδά μέσα από την νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΙ "Πρωινό μας", πιο λαμπερή αλλά και συγκινημένη από ποτέ. «Να την πω την πρώτη μου καλημέρα; Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλή εβδομάδα να έχετε. Καλωσορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλωσορίσατε στο Πρωινό μας. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμένα. Μου λείψατε», είπε η παρουσιάστρια κατά την έναρξη της εκπομπής και μετά υποδέχτηκε τους συνεργάτες της (δείτε εδώ ποιος είναι ο μάγειρας).

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στην Φαίη Σκορδά για την νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΙ

Πολλοί ήταν αυτοί που της ευχήθηκαν καλή αρχή και ανάμεσά τους ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" με τα καλύτερα λόγια για την Φαίη Σκορδά.

Ταυτόχρονα, μίλησε και για την δική της εκπομπή, που φέτος είναι αρκετά ανανεωμένη.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για την πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Η παρουσιάστρια αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της και καλωσόρισε τους συνεργάτες της νέους και παλιούς, ξεκίνησε να παίζει την θεματολογία της.

Ανάμεσα στα βίντεο που προβλήθηκαν, ήταν και οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, μετά από 9 χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Τα φιλιά μου στη Φαίη, δύναμη και χαμόγελα. Τη δουλειά την ξέρει, θα τα πάει περίφημα. Την αγάπη μου πραγματικά και καλή αρχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.