Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του - Πότε θα γίνει η βάφτιση και ο γάμος

«Είναι λίγο τυπικό το θέμα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του - Πότε θα γίνει η βάφτιση και ο γάμος

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος Είναι Πρωινιάτικα" μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/8 ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στο Masterchef.

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του

Ο γνωστός σεφ δήλωσε αρχικά πως πρώτα θα γίνει η βάφτιση και συγκεκριμένα αυτό το χρόνο, μιας και δεν θέλουν να μεγαλώσει πολύ και σε δεύτερη μοίρα έρχεται ο γάμος τους, μιας και είναι τυπικό θέμα. Μάλιστα, αποκάλυψε ποιος ο γιος τους θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος.

Αναφορικά με το ριάλιτι μαγειρικής του Star, τόνισε πως θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να γίνει ένα Masterchef All star, ωστόσο αυτό είναι επιλογή του καναλιού κι όχι δική τους, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε και κάτι ακόμα για την νέα σεζόν του παιχνιδιού.

«Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας» - "Λάμπει" ολόκληρος ο Πάνος Ιωαννίδης όταν μιλάει για τον 4 μηνών γιο του

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, την Πέμπτη 8/9, ο οποίος έγινε μπαμπάς πριν από 4 μήνες, χωρίς να το γνωρίζει κανείς, και αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό του βήμα, στον νέο κύκλο του MasterChef και φυσικά στον μικρό του γιο, που πλέον είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως ακόμα και σήμερα δεν έχει συνειδητοποιήσει καλά καλά πως είναι πατέρας, αλλά προσπαθεί να είναι όσο καλύτερος μπορεί και, μάλιστα, ζητά και συμβουλές από άλλους γονείς και φίλους του που είναι έμπειροι, όπως ο Σωτήρης Κοντιζάς, για να μην κάνει λάθη.

«Το νέο μου πρότζεκτ είναι μια ρομαντική ιδέα που είχα. Είναι ένας χώρος ελεύθερης μαγειρικής έκφρασης», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Και στη συνέχεια τόνισε για τον γιο του: «Το όνομα του γιου μου είναι Κωνσταντίνος. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες, αλλά σιγά σιγά το συνειδητοποιώ. Ειδικά το πρωί που σηκώνομαι να φτιάξω το γάλα, εκεί λέω ότι εντάξει, τελικά είμαι μπαμπάς.

Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο. Πριν αλλάξω την πάνα, βλέπω περί τίνος πρόκειται. Ο ύπνος έχει αλλάξει με το παιδί. Η πρώτη μου ερώτηση στον Σωτήρη Κοντιζά ήταν για το πώς να βάλω το καρεκλάκι στο κάθισμα. Μου δίνει συμβουλές γιατί είναι… βετεράνος με τρία παιδιά».

«Έχουμε ήδη πάρα πολλές συμμετοχές και περιμένουμε να δούμε πραγματικά κόσμο που αγαπάει τη μαγειρική», κατέληξε για τον διαγωνισμό μαγειρικής.