«Προθεσμία ο “πρόεδρος” δεν έχει ποτέ για να απαντήσει» - "Καταπέλτης" ο Τριαντάφυλλος για το Survivor All Star

«Έχω κάνει ραντεβού αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Προθεσμία ο “πρόεδρος” δεν έχει ποτέ για να απαντήσει» -

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/9 ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Survivor All Star.

Η απάντηση του Τριαντάφυλλο για το Survivor All Star

«Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All Star, έχω κάνει ραντεβού αλλά δεν έχω κλείσει. Το αγαπώ το Survivor, μου έχει δώσει πολλά, πιστεύω και εγώ σε αυτό».

Στο αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να έχει ζητήσει από την παραγωγή πολλά χρήματα (δείτε εδώ πόσα) απαντά: «Δεν είναι όλα θέμα χρημάτων. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πω “θα έρθω αλλά μην πάρεις αυτόν”».

Τέλος, στην ερώτηση για το εάν του έχει δοθεί προθεσμία απάντησης για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι είπε: «Προθεσμία ο “πρόεδρος” δεν έχει ποτέ για να απαντήσει, προεδρική προθεσμία δεν υπάρχει».

"Θα πήγαινα ως συμπαρουσιαστής με τον Γιώργο Λιανό"

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 6/9 ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο “All Star Survivor”.

«Κάνω πολύ σκληρή προπόνηση αλλά όχι για το Survivor. Έχουμε μιλήσει αλλά δεν τα έχουμε βρει. Εάν τα βρούμε και εάν κάτι γίνει, θα δω. Βέβαια είναι δύσκολο να φύγω λόγω οικογένειας. Εννοείται ότι παίζει ρόλο το οικονομικό».

Σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ο Ντάνος έχει γράψει ιστορία στο Survivor».

Στο αν θα ήθελε να έχει τον ρόλο του παρουσιαστή ήταν κατηγορηματικός, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σαν συμπαρουσιαστής μαζί με τον Γιώργο Λιανό.