«Δεν φορούσα κράνος, νόμιζαν ότι είμαι νεκρός» - Οι πρώτες δηλώσεις του iLLEOo μετά το σοβαρό τροχαίο

Συγκλονίζουν τα σημάδια του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν φορούσα κράνος, νόμιζαν ότι είμαι νεκρός» - Οι πρώτες δηλώσεις του iLLEOo μετά το σοβαρό τροχαίο

Το πρωί της Δευτέρας (12/9) προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο γνωστός καλλιτέχνης, iLLeOo μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από λίγες ημέρες.

Οι δηλώσεις του iLLeOo για το τροχαίο του

«Τράκαρα στην Εθνική Οδό, ήμουν με το μηχανάκι, ήρθε ένα αμάξι και έπεσε πάνω μου. Χτύπησα με το κεφάλι. Έκανα κάτι σβούρες, όλα cool. Πήγαινα σε ένα στούντιο στο Περιστέρι, αλλά δε φορούσα κράνος ή μπουφάν. Ήρθε το αμάξι πάνω μου από τη δεξιά στην αριστερή λωρίδα και με χτύπησε χωρίς να με δει.

Είμαι στο νοσοκομείο εδώ και τρεις ημέρες και θα μείνω ακόμα δύο. Εγώ έπεσα από τη δεξιά πλευρά για να σώσω την κατάσταση. Έχω καψίματα, έχω ράμματα στο κεφάλι και έχω χτυπήσει τον πνεύμονα. Έφταιγα που δεν φορούσα κράνος και μπουφάν.

Είμαι στο νοσοκομείο για τον πνεύμονα. Ήμουν αναίσθητος για κάποια ώρα. Ήρθαν δύο νοσοκομειακά. Ο κόσμος σταμάτησε και νόμιζε ότι ήμουν νεκρός. Μετά σηκώθηκα και έκανα τον σταυρό μου που είμαι ζωντανός. «Εδώ και ενάμιση χρόνο το έχω πάρει πολύ σοβαρά με τον Χριστό. Πιστεύω πάρα πολύ».

Λίγα λόγια για τον τράπερ

Ο iLLEOo έχει ένα από τα πιο περίεργα ονόματα στην εγχώρια (t)rap σκηνή. Μπορεί να μη χτυπάει εκατομμύρια views, όπως αρκετοί συνάδελφοί του, όμως μετράει χρόνια στον χώρο του rap και δίνει την εντύπωση ότι ακολουθείται από ένα hype που αναμένεται να σκάσει από στιγμή σε στιγμή και να τον μετατρέψει σε ένα από τα δυνατά χαρτιά της φάσης. Έχει συνεργαστεί με ράπερ όπως ο Saske, o Sapranov, ο Sinboy και μπορεί οι περισσότεροι να τον γνωρίζουν μέσω των κομματιών του, όμως ο iLLEOo είναι και παραγωγός.

"Μεγάλωσα μέσα στα ωδεία. Από πολύ μικρή ηλικία μάθαινα μουσική - σκέψου πως ξέρω να παίζω καλά τέσσερα μουσικά όργανα. Στον κόσμο του rap μπήκα μέσω του μεγάλου μου αδερφού, ο οποίος άκουγε πολύ. Από αυτόν πήρα το ερέθισμα και σιγά-σιγά ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μουσική παραγωγή. Έστησα το πρώτο μου στούντιο στην εφηβεία και έκτοτε συνεχίζω να εξελίσσομαι. Έχω δουλέψει με αρκετούς καλλιτέχνες. Κάνω rap από μικρό παιδί, αλλά επαγγελματικά ασχολήθηκα κυρίως με την παραγωγή. Ηχογράφησα το πρώτο μου κομμάτι στα 13, αλλά τις πιο σοβαρές προσπάθειές τις έκανα από τα 18 και μετά", είχε δηλώσει σε συνέντευξή του sto Vice.