«Με τον Χρήστο Λούλη ερωτευτήκαμε κάτω από...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Έμιλυς Κολιανδρή

«Ξεχώριζε, φαινόταν ότι είχε ένα άστρο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Με τον Χρήστο Λούλη ερωτευτήκαμε κάτω από...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Έμιλυς Κολιανδρή

Η Έμιλυ Κολιανδρή βρέθηκε σήμερα (12/9) καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το νέο σήριαλ της ΕΡΤ όπου κάνει πρεμιέρα απόψε αλλά και για τον γάμο της με τον Χρήστο Λούλη.

Οι δηλώσεις της Έμιλυς Κολιανδρή στον αέρα της εκπομπής της ΕΡΤ

«Και σαν χαρακτήρες και σαν γονείς είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Χρήστο. Εγώ είμαι πιο αυστηρή και ο Χρήστος περισσότερο συναισθηματικός. Γνωριστήκαμε το 2002, σε μια παράσταση του Λευτέρη Βογιατζή. Ξεχώριζε, φαινόταν ότι είχε ένα άστρο. Μου άρεσε που άρχισε να έχει επιτυχία από νωρίς, τον θαύμαζα. Με τον Χρήστο Λούλη ερωτευτήκαμε κάτω από δύσκολες εργασιακές συνθήκες.

Όσοι ήταν στον θίασο εκείνη την περίοδο έλεγαν πως είναι δυνατόν σε τέτοιες συνθήκες πίεσης, μη ευχαρίστησης και θλίψης να μπορέσει να γεννηθεί ένας έρωτας. Ακυρώνεσαι τόσο πολύ σε κάποιες δουλειές που είναι το τελευταίο που σκέφτεσαι… το φλερτ, το να είσαι ερωτεύσιμος. Αλλά κάπως ήταν ένας τρόπος να σωθούμε από αυτή τη δύσκολη συνθήκη. Ήταν η πρώτη μας εμπειρία με τη δουλειά».

Θα μιλήσει ο Χρήστος και σίγουρα κάτι θα βρεθεί που...»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα Real Life, η Έμιλυ Κολιανδρή, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, που πρόσφατα είχε κάνει κάποιες αρκετά προκλητικές δηλώσεις που είχαν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Η ίδια, όπως είπε άντα θα βρουν κάτι να του προσάψουν και να τον σχολιάσουν αρνητικά.

Ο Χρήστος, σε συνεντεύξεις του, κάνει κάποιες δηλώσεις που μπορεί να θεωρηθούν εμπρηστικές. Πώς το διαχειρίζεσαι;

Πολύ θλιβερό κι αυτό. Εννοώ ότι θα μιλήσει ο Χρήστος και σίγουρα κάτι θα βρεθεί που μετά θα γίνει θέμα συζήτησης. Μου φαίνεται πάρα πολύ παλιακό, λίγο κουραστικό και βαρετό. Με στενοχωρεί λίγο και μετά το ξεπερνώ γιατί αυτή είναι η μοίρα του πράγματος, να κρατήσει για λίγο και μετά να ξεχαστεί.

Αυτό σας δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι;

Όχι ευτυχώς γιατί κι εκείνος στενοχωριέται, αλλά όχι σε σημείο να χάσει τον ύπνο του. Σαν να υπάρχει ένας άγραφος κανόνας στις δημόσιες δηλώσεις ότι πρέπει όλα να είναι σωστά και να είμαστε μαλακοί στις δηλώσεις μας. Νιώθω ότι αν κάποιος μιλήσει διαφορετικά, έξω από αυτόν τον άτυπο κανόνα, είμαστε έτοιμοι να οργιστούμε και να τον πετάξουμε στον Καιάδα.

Ο Χρήστος δήλωσε ότι δεν έχει γραφτεί ακόμα στο ΣΕΗ. Εσύ είσσι μέλος;

Νομίζω ότι είμαι.

Ο Χρήστος Λούλης με την σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή.