Η τελευταία εμφάνιση του Κουσουλού με την πρώην σύζυγό του - Δεν είχαν δει τον φωτογράφο

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σα βόμβα έσκασε στο χώρο της ελληνικής showbiz πως ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μετά από χρόνια σχέσης έριξε τίτλους τέλους στον γάμο του με την Όλγα Ζαφειροπούλου και μάλιστα το κράτησε... κρυφό για 5 μήνες!

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε μετά από 9 μήνες σχέσης, όταν η δημοσιογράφος - σχεδιάστρια κοσμημάτων ήταν ήδη πέντε μηνών έγκυος, έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Συγκεκριμένα, δυο κορούλες στις οποίες έχουν τεράστια αδυναμία και αγάπη (δείτε το σπίτι που έμεναν).

Ήδη έχουν υπογραφεί τα χαρτιά του διαζυγίου, ενώ οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις αφού μην ξεχνάμε πως έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κουσουλού με την σύζυγό του ήταν τον Μάρτιο του 2022 στο νυχτερινό κέντρο Hotel Ερμού

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε...

Κουσουλός
NDP Photo Agency

Κουσουλός Ζαφειροπούλου χωρισμός
NDP Photo Agency

Τα πρώτα λόγια του Πέτρου Κουσουλού μετά το διαζύγιο

Το πρωί της Παρασκευής 9/9 ο τηλεοπτικός φακός της κάμερας της εκπομπής «Super Κατερίνα» πέτυχε τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό του, επιβεβαιώνοντας πως ήδη με την πρώην σύζυγό του υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου τους και ότι πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο.

«Όλα είναι τέλεια, όλα είναι καλά, είμαστε ήρεμοι, και αυτό που προέχει είναι ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά. Βεβαίως, είναι συναινετικό, γιατί είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, και έχουμε και δύο παιδιά» κατέληξε.