"Mπήκε κάποιος μέσα στο σπίτι και τη σκότωσε" - Η τραγωδία που έζησε πριν 13 χρόνια η Τζούλια Νόβα

Η σοκαριστική αποκάλυψή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/9 η Τζούλια Νόβα, η οποία αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο περιστατικό με την κόρη της (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) αλλά και στη δολοφονία της θείας της.

Η τραγωδία που έζησε πριν 13 χρόνια η Τζούλια Νόβα

«Εφόσον ο πατέρας μου απουσίαζε, δεν μου λείπει, δεν τον αισθάνομαι σαν μπαμπά. Στα 14 μου, η μητέρα του φίλου μου, θεωρούσε ότι επειδή ήμουν ξένη, ήμουν και ελευθέρων ηθών κι ας ήμουν μωράκι ακόμα, ήταν το πρώτο μου αγόρι. Συναντιόμασταν στο σχολείο, χεράκι χεράκι, φιλάκι… Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο. Το πρώτο μου αγόρι μου, για να μη με χάσει, μου έλεγε πως είμαι άσχημη και ότι δεν θα με αγαπήσει άλλος.

Μου λείπει η θεία μου, τη χάσαμε πριν από 13 χρόνια. Μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.

«Υποφέρω, μου πάνε όλα στραβά!» - Η δημόσια έκκληση της

Η παρουσιάστρια και γλυκιά μανούλα Τζούλια Νόβα, όπως όλα δείχνουν επέστρεψε από τις διακοπές της, από τις οποίες μοιραζόταν τρυφερά στιγμιότυπα με την κορούλα της, και γύρισε στην καθημερινότητά της, η οποία τις τελευταίες μέρες της κάνει...νερά!

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα της πάνε λίγο γκαντέμικα τα πράγματα και έτσι έσπευσε να ζητήσει τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων, για το γνωστό σε όλους ξεμάτιασμα!

«Δεν ξέρω τι άλλο θα μου συμβεί μόλις μου έσπασε το νύχι, υποφέρω. Μου πάνε όλα στραβά, δεν ξέρω ποιος με έχει ματιάσει, να σταματήσει γιατί δεν πάει άλλο. Με βλέπω να κλείνομαι σε ένα δωμάτιο και να μην βγαίνω πουθενά να μην βλέπω κανέναν, μόνη μου και μόνο έτσι μπορώ να προστατευτώ αλλιώς δεν με βλέπω καλά.

«Όσοι ξέρετε να ξεματιάζετε σας παρακαλώ ξεματιάστε με» πρόσθεσε στα stories της ζητώντας επίμονα να την ξεματιάσουν.

Πηγή: Instagram / Τζούλια Νόβα