"Με κάνεις ρεζίλι" - Η απρόσμενη αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον γιο της στον αέρα της εκπομπής της

Αυτό δε το περιμέναμε σίγουρα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/9 ο Γιώργος Μαζωνάκης και με αφορμή την συνέντευξη αυτή, που αφορούσε το ζεϊμπέκικο της μητέρας του, η Φαίη Σκορδά προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον μεγάλο της γιο, Γιάννη Λιάγκα και αποκάλυψε κάτι που της έχει πει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, η ίδια δε μπορούσε να κρύψει τη περηφάνια της, όμως, αυτό έφερε τον γιο της σε δύσκολη θέση και μάλιστα την έβαλε στη θέση της.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον γιο της

«Μαμά σε παρακαλώ, μη φωνάζεις "Γιάννη πασά μου" και σε ακούει όλος ο κόσμος. Με κάνεις ρεζίλι, δεν το καταλαβαίνεις;», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Για μένα;» - Στα πατώματα η Φαίη Σκορδά μετά από το τρυφερό δώρο του γιου της

Η Φαίη Σκορδά, περνά λίγο χρόνο απέχοντας από την κουραστική και με γρήγορους ρυθμούς καθημερινότητα, και δεν χορταίνει να γεμίζει τις μπαταρίες της κάνοντας πράγματα μαζί με τα παιδιά της.

Οι γιοι της, μπορεί να έκαναν τις διακοπές τους μαζί με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο αυτές τις μέρες βρίσκονται μαζί της, και η ίδια μοιράστηκε μαζί με τους ακόλουθούς της στο Instagram, ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο, μιας και έλαβε ένα πολύ γλυκό δώρο από τον έναν.

Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα βίντεο με τον γιο της να της δίνει δωράκι. Ο γιος της της έδωσε ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς και ακολούθησε ένας μικρός διάλογος ανάμεσα τους. Η παρουσιάστρια αναρωτιέται: «Για μένα;» με τον γιο της να της απαντάει «Ναι, ορίστε».