Σούσουρο με την Πάολα - Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον ξέφρενο χορό της

Στο πελυρό της και η κόρη της, Παολίνα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Πάολα έχει δείξει την τεράστια αδυναμία που έχει στην κόρη της Παολίνα καθώς μητέρα και κόρη είναι αχώριστες η μια με την άλλη. Μάλιστα, αρκετά συχνά βλέπουμε διάφορες αναρτήσεις που έχουν κάνει μαζί καθώς μοιάζουν ιδιαίτερα πολύ.

Φυσικά η Παολίνα βρίσκεται πολλές φορές στο πλευρό της μητέρας της και ειδικά στα μαγαζιά που δουλεύει μιας και δεν διστάζει να ανεβαίνει και στην σκηνή μαζί της. Αυτή τη φορά και συγκεκριμένα την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου εγκαινιάστηκε και το συναυλιακό πρόγραμμα της 86ης ΔΕΘ με την Πάολα να ήταν η πρώτη που ανέβηκε στη σκηνή στο Τόξο της ΧΑΝΘ.

Φυσικά, η 18χρονη δεν σταμάτησε να χορεύει μιας και ένα βιντεάκι το οποίο δημοσιεύτηκε στο Tik Tok έγινε για τα καλά viral.

Το βίντεο στο Tik Tok που έγινε viral με την Πάολα και την κόρη της, Παολίνα

Ο ξέφρενος χορός της Πάολα με την Παολίνα σε συναυλία της στη Σαντορίνη

H Πάολα για άλλη μια χρονιά απολαμβάνει την λατρεία του κόσμου στο πρόσωπό της, αφού βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα, με πιο πρόσφατη στάση αυτή, που έκανε στη Σαντορίνη το βράδυ της Παρασκευής 29/7.

Η λαϊκή τραγουδίστρια τιμήθηκε από πλήθος κόσμου και ανάμεσα στο κοινό, βρέθηκε η αγαπημένη της κόρη Παολίνα, η οποία την ακολουθεί συχνά σε εμφανίσεις της. Είναι γεγονός πως μαμά και κόρη μοιάζουν πάρα πολύ, αφού η Πάολα την έκανε σε πολύ μικρή ηλικία. Εκτός όμως της εξωτερικής τους ομοιότητας μοιάζουν και στον τρόπο με το οποίο χορεύουν, αφού η μαμά την ανέβασε στη σκηνή και τα ''έσπασαν'' κανονικά.