Ζητά πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ - Η αγωγή που έκανε η Σάσα Σταμάτη στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της

«Ο θάνατος του πατέρα μου είναι κάτι που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζητά πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ - Η αγωγή  που έκανε η Σάσα Σταμάτη στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στον γάμο του Γιάννη Μελά και της Χριστίνας Κορκίδη και εκεί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Μαρία Βλάχου. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη και παραδέχτηκε πως δεν είχε καμία τηλεοπτική πρόταση, και παρότι στην αρχή ένιωσε μια μικρή θλίψη, της πέρασε γρήγορα.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και σε μια περιπέτεια που είχε με την υγεία της που την ανάγκασε να τοποθετήσει holter (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει).

Η αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη για την υγεία της και την αγωγή που έκανε στο κέντρο αποκατάστασης που βρισκόταν ο πατέρας της

«Την περασμένη Παρασκευή το πρωί ξύπνησα και είχα μια δυσφορία. Μούδιασαν τα χέρια μου και η γλώσσα μου. Πήγα στο νοσοκομείο, βάλαμε προληπτικά ένα holter την Δευτέρα, το έβγαλα την Τρίτη και δόξα τω Θεό όλα καλά. Αυτό προήλθε από άγχος όπως μου είπε ο γιατρός» είπε αρχικά.

Μάλιστα, μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της που της έχει στοιχίσει αρκετά για την οποία μάλιστα έχει κινηθεί νομικά κατά του κέντρου αποκατάστασης ζητώντας 150.000 ευρώ τα οποία αν πάρει θα τα δώσει σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Ο θάνατος του πατέρα μου είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ και να μιλήσω τηλεοπτικά γι΄ αυτό. Δε θα ήθελα αυτή τη στιγμή να σχολιάσω αν κινήθηκα νομικά εναντίον του κέντρου αποκατάστασης για να δούμε αν οφείλεται σε ιατρικό λάθος. Αν είναι κάτι θα φανεί. Καμία απώλεια δεν ξεπερνιέται. Τα πάντα θυμάμαι από εκείνον, ήταν ο αρχηγός του σπιτιού».

Συντετριμμένη η Σάσα Σταμάτη στην κηδεία του πατέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες βίωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια του ALPHA, Σάσα Σταμάτη, η οποία έχασε τον πατέρα της. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 5/4 και ήταν πραγματικά συντετριμμένη.

Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νεκροταφείο της Μάνδρας όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία. Η Σάσα Σταμάτη βρισκόταν σε κάθε στιγμή στο πλευρό της μητέρας της και η μία έδινε κουράγιο στην άλλη.

Στην κηδεία ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο που ισχύει για την προστασία από τον κορωνοϊό και έτσι στο νεκροταφείο βρέθηκαν μόνο λίγοι φίλοι και συγγενείς της παρουσιάστριας.

Σάσα Σταμάτη νεκροταφείοΣάσα Σταμάτη κηδείαΣάσα Σταμάτη πατέρας