Μαύρο Ρόδο: Λεωνίδας Κακούρης για τη νέα σειρά του MEGA - «Όταν χρειαστεί για κάποιον ρόλο, κάνω...»

Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο: Λεωνίδας Κακούρης για τη νέα σειρά του MEGA - «Όταν χρειαστεί για κάποιον ρόλο, κάνω...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (13/9) συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης με αφορμή τη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» (δείτε εδώ σούπερ αποκλειστικό) όπου πρωταγωνιστεί. Όπως είναι λογικό ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τον ρόλο του.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη

«Όταν χρειαστεί για κάποιον ρόλο, κάνω αλλαγές στην εμφάνισή μου. Είναι αναζωογονητικό για έναν ηθοποιό. Από μικρός άρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο. Γράφαμε κείμενα και κάναμε stand up σε μπαράκια. Η αμοιβή κάλυπτε τους καφέδες της εβδομάδας», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο Λεωνίδας Κακούρης είπε στη συνέχεια: «Ο Θέμης Καστρυνός είναι ο σκοτεινός ήρωας που υποδύομαι στη νέα σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο”. Είναι μια ωραία ιστορία ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους, από τη μια της θρησκείας και του θείου και από την άλλη της νύχτας και της παραβατικότητας».

«Γι' αυτό επέλεξα να είμαι στη σειρά»

Οι Άγριες Μέλισσες τελείωσαν και το Διαφάνι δεν θυμίζει σε τίποτα τις εικόνες που παρακολουθούσαμε όλο αυτό το διάστημα από τις οθόνες μας. Οι πρωταγωνιστές της σειράς τραβούν τον δικό τους δρόμο και συνεχίζουν τη ζωή τους με νέα επαγγελματικά σχέδια και βήματα. Ο Λεωνίδας Κακούρης, μάλιστα, ο "μεγάλος" Σεβαστός, μετακομίζει στην καινούρια σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο.

Έτσι, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και μίλησε για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί, αλλά και την υπόθεση του σίριαλ, δίνοντας μία γεύση για όσα θα ακολουθήσουν την επόμενη σεζόν. Τόνισε, επίσης, και ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να συμμετέχει σε αυτό το έργο.

Την επόμενη σεζόν περιμένουμε να σας δούμε στη νέα παραγωγή του Mega, το Μαύρο Ρόδο.

Βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και από όσα σενάρια διάβασα, με γοήτευσε περισσότερο, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι σε αυτήν τη σειρά. Μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία παίζει σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι όμως με έναν τρόπο, όπως και η ζωή, συνδέονται μεταξύ τους. Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι.

Λεωνίδας Κακούρης

Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους. Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες.