Σπάνια βραδινή έξοδος για τη Δημητροπούλου και τον συζυγό της, Βλατάκη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Είναι άκρως ταιριαστοί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ευγενία Δημητροπούλου μπορεί να μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς, ωστόσο έχει επιλέξει φανερά να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, που και που επιλέγει να κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Στέλιο Βλατάκη.

Συγκεκριμένα, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς μετά από την υιοθέτηση της κορούλας τους από την Σιέρα Λεόνε, έχει ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Μεταξύ άλλων, το βράδυ της Δευτέρας (12/9), η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης έκαναν μια σπάνια βραδινή έξοδο με αφορμή την συναυλία της Φωτεινής Δάρρα στο Ηρώδειο. Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε επίσης εκεί όπου τους απαθανάτισε.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Δημητροπούλου με τον σύζυγό της, Βλατάκη

Αποκλειστική φωτογραφία της Δημητροπούλου με τον σύζυγο
NDPPHOTO
Αποκλειστική φωτογραφία της Ευγενίας Δημητροπούλου
NDPPHOTO
Βραδινή έξοδος για την Ευγενία Δημητροπούλου
NDPPHOTO

Η φωτογραφία της Ευγενία Δημητροπούλου από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της

H Ευγενία Δημητροπούλου μας έχει συνηθίσει στο να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι και ο θρησκευτικός γάμος της πρώην πρωταγωνίστριας της σειρά του ant1 «Ήλιος» με τον νευροχειρούργο Στέλιο Βλατάκη πραγματοποιήθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

Σπάνιες είναι και οι κοινές τους εμφανίσεις που απαθανατίζονται από το φωτογραφικό φακό. Η τελευταία φορά που οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να αποσπάσουν ένα κλικ τους ήταν από κοινή έξοδο του ζευγαριού στο Ηρώδειο για να δουν κάποια παράσταση πριν από 9 μήνες και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και λαμπεροί.

Εχθές Σάββατο 11/6 η Ευγενία Δημητροπούλου έκανε μια εξαίρεση στο κομμάτι της ιδιωτικότητας, αφού θέλησε να ευχηθεί στον άντρα της ζωής της για την επέτειο του γάμου τους και έτσι ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από εκείνη την ημέρα, όπου έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο ένας στέκεται δίπλα στον άλλο, με τον Στέλιο Βλατάκη να κόβει τον πρώτο κομμάτι από την γαμήλια τούρτα τους, ενώ η Ευγενία Δημητροπούλου χαμογελά.

Η τρυφερή φωτογραφία της Δημητροπούλου από το γάμο της