Όλη η παραλία της Μυκόνου μιλούσε γι' αυτές - Έκλεψαν τις εντυπώσεις με το ντύσιμό τους οι κόρες των Τανιμανίδη & Μπόμπα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ανάστατο ένα νησί από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, που ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες τους Φιλίππα και Αριάνα βρίσκονται στη Μύκονο για τις προετοιμασίες της βάφτισης, που θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γυαλό, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση στο SantAnna.

Συνολικά οκτώ θα είναι οι νονοί των κοριτσιών, της μικρής Φιλίππα θα είναι ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της Ντεμίλια Καμπουρίδη και τον γιο της Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ την Αριάνα θα βαφτίσει η κολλητή φίλη του ζευγαριού Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η κόρη του Ανέζια Καμπουρίδη και ο γιος τους Γιώργος Καμπουρίδης (δείτε εδώ το προσκλητήριο). Το ζευγάρι, που την 1η Σεπτεμβρίου άφησε τα μωρά στις μαμάδες του να τα προσέχουν και γιόρτασε την 4η επέτειο του γάμου του με ένα εναλλακτικό ταξίδι στην Ισλανδία, κάνοντας ένα εξαήμερο road trip, επέστρεψε στη συνέχεια στη Μύκονο για τις προετοιμασίες του διπλού Μυστηρίου.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Το YOU βρέθηκε αποκλειστικά στο “Νησί των Ανέμων” μαζί με την ευτυχισμένη οικογένεια και έζησε από κοντά τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το ευτυχές γεγονός. Στο μεταξύ μέσα στην εβδομάδα η Μύκονος θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ζωή, καθώς αναμένεται σταδιακά να φτάνουν οι καλεσμένοι της βάφτισης που θα παραμείνουν και μετά για μερικές μέρες, προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί όμορφες στιγμές.

Οι κόρες των Μπόμπα & Τανιμανίδη

Τανιμανίδης & Μπόμπα κορες

Τανιμανίδης & Μπόμπα

Ερωτευμένοι μέχρι το κόκκαλο!

Μπορεί να είναι 4 χρόνια παντρεμένοι, παρόλα αυτά είναι σαν να μην έχει περάσει μία μέρα από τότε που γνωρίστηκαν και μοιάζουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Εξάλλου ο Σάκης και η Χριστίνα έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι βρήκαν ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό. Μάλιστα, εκείνη σε συνεντεύξεις της δηλώνει υπερήφανη όταν ακούει “η γυναίκα του Σάκη” και έχει πει γι' αυτό: “Δεν θέλω να αποτινάξω την έκφραση. Το τιμώ και μου αρέσει να το ακούω. Είμαι η γυναίκα του Σάκη, η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος. Δεν με πειράζει καθόλου”.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ