«Πρέπει να είσαι ηλίθια πεθερά για να...» - Η αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη για την Σία Κοσιώνη

Αποθέωσε για τα καλά την νύφη της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Πρέπει να είσαι ηλίθια πεθερά για να...» - Η αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη για την Σία Κοσιώνη

Το πρωί της Τετάρτης (14/9) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η Ντόρα Μπακογιάννη. Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη έκανε μια ιδιαίτετρη αναφορά και στην Σία Κοσιώνη, την σύζυγο του γιου της, Κώστα. (Δείτε εδώ τί δώρο της είχε κάνει όταν το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας).

Οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη

«Με την Σία Κοσιώνη έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις, την λατρεύω. Μου αρέσουν τα πάντα. Πρώτον μου αρέσει ο χαρακτήρας της, έχει έναν χαρακτήρα χαρά θεού. Είναι ένα κορίτσι το οποίο σου λέει "αγάπα με" με το καλημέρα. Είναι μια τρομερή μάνα, δεν υπάρχει.

Για να λέμε τώρα του σταυρού τον μύθο εγώ νομίζω ότι είναι ένας μύθος αυτό που ονομάζεται "οι κακές πεθερές". Οι πεθερές οι οποίες πραγματικά βλέπουν, αν δουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν, αλλά αν δουν μια κοπέλα σαν την Σία Κοσιώνη πρέπει να είσαι μια ηλίθια πεθερά για να την σαμποτάρεις».

Το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάνη στο Καρπενήσι που παντρεύτηκαν Κώστας και Σία Κοσιώνη

Μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη να μένει μόνιμα στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο είναι παράδοση στις γιορτές να πηγαίνει στο σπίτι της στο Καρπενήσι μαζί με την οικογένεια της. Ειδικά τα Χριστούγεννα για κάποιες ημέρες, τόσο ο Κώστας Μπακογιάννης με την Σία Κοσιώνη και τα 4 παιδιά του, όσο και η Αλεξία Μπακογιάννη επίσης με τα παιδιά της (δείτε την μια κόρη της), γιορτάζουν στο χωριό.

Μάλιστα, σε αυτό το σπίτι παντρεύτηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων με την σύζυγό του παρουσιάστρια του δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Κουμπάροι ήταν μια καλή φίλη της Σίας και η αδελφή του Κώστα.

Να σημειωθεί πως ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους και καλούς φίλους το 2017. Μετά την τελετή, πραγματοποιήθηκε γλέντι στο χωριό Κλαυσί, παρουσία 65 καλεσμένων, στο μαγαζί «Το καφέ της χαράς» και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το σπίτι μοιάζει με κάστρο λόγω της αρχιτεκτονικής του, αλλά και του ότι είναι περιτρυγιρισμένο από ψηλά δέντρα και το μόνο που βλέπεις είναι πράσινο.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γάμος