Πρωινό μας: Ξέσπασε σε λυγμούς η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΪ - «Την πάτησα τώρα»

Ο λόγος που ξέσπασε σε λυγμούς

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Ξέσπασε σε λυγμούς η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΪ - «Την πάτησα τώρα»

Το πρωί της Τετάρτης (14/9) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκε μια συνέντευξη που παραχώρησε η make up artist Ρούλα Σταματοπούλου, η οποία εξομολογήθηκε ότι έκανε προσευχές προκειμένου να αποκτήσει τη δική της οικογένεια.

Έτσι λοιπόν, στάθηκε αφορμή για την Έλενα Χριστοπούλου η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε με λυγμούς στον αέρα του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε: «Προσπάθησε πολύ η Ρούλα Σταματοπούλου, την ξέρω πολλά χρόνια. Τη σέβομαι πολύ σαν επαγγελματία.

Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι πως μία γυναίκα μετά τα 40, με πολλές προσπάθειες και με αποβολή που εγώ… Με αυτά τα πράγματα έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Τα κατάφερε. Έκανε το θαύμα του ο Αρχάγγελος». Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Τώρα δε μπορώ… Την πάτησα τώρα».

Η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε με λυγμούς στο «Πρωινό μας»

Αχώριστη η Ρούλα Σταματοπούλου με το παιδάκι της

Την πιο όμορφη περίοδο διανύει η Ρούλα Σταματοπούλου, καθώς πριν μερικές μέρες έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της, με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο, με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει αρχικά γνωστή την ευχάριστη αυτή είδηση μιας και συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια.

Η γνωστή make up arist έχει επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με τον νεογέννητο γιο της (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση) και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης 2/6 η ίδια δημοσίευσε μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν και για να περιγράψει την ίδια στιγμή τα πρώτα της συναισθήματα μετά τη γέννα.

«Το ξέρω ότι με χάσατε αλλά ο μικρός μου βιάστηκε να βγει, δεν το περιμέναμε, τρέχαμε τελευταία στιγμή. Όλα καλά όμως, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματά σας. Αυτή την καψούρα που νιώθω, μου την είχατε πει αλλά δεν μπορεί να την φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, Τον θέλω τσιρότο πάνω μου, δεν θέλω να τον βγάζω από πάνω μου. Για σαράντα μέρες θα έχουμε να πούμε πολλά», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Σταματοπούλου.