Θέμης Αδαμαντίδης: Διαψεύδει το νέο επεισόδιο με τη Κίρκη - «Δεν μπορεί κάθε τρεις και τόσο να βγαίνουν διάφορα»

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το απόγευμα της Τρίτης (13/9) γνωστοποιήθηκε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφός τους, Βαρβάρα Κίρκη οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας μετά από έναν ακόμη καβγά πoυ είχαν μεταξύ τους. Ωστόσο σύμφωνα με τον γνωστό τραγουδιστή η συγκεκριμένη είδηση δεν ισχυει καθώς το διέψευσε στο «Πρωινό».

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κι αυτή την στιγμή είμαστε μαζί και κάνουμε κάποιες υποχρεώσεις. Όχι, από πού προέκυψε αυτό, δεν καταλαβαίνω, αλλά όχι. Ό,τι και να έχει γραφτεί θα πρέπει να το λάβω υπόψιν μου και να κάνω κι εγώ κάποιες ενέργειες γιατί δεν μπορεί κάθε τρεις και τόσο να βγαίνουν διάφορα, δεν θα κάτσω να απασχολήσω τον κόσμο με κάτι που δεν υπάρχει».

'Λιώνει'' ο Αδαμαντίδης για τα μάτια της Βαρβάρας Κίρκη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μπορεί να είναι ένα πρόσωπο, που απασχόλησε έντονα τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη, σήμερα ωστόσο είναι ξανά μαζί, κάτι που εμείς από το Youweekly.gr σας το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι.

Τους είχαμε δει πρώτο τραπέζι πίστα με τον τραγουδιστή να αφιερώνει μεγάλη του επιτυχία στη Βαρβάρα και μέσα από τις δηλώσεις, που εξασφάλισε το Mega Καλημέρα τη Δευτέρα 5/9 εθεάθησαν σε άλλη μια βραδινή έξοδο. Η Θέμης καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και η καλή του συνοδηγός, με τους δύο να κάνουν ευγενικές δηλώσεις κάνοντας επίσης γνωστό, πως δεν έχουν αποσύρει τις μηνύσεις.

«Είμαστε καλά με τη Βαρβάρα. Της αφιερώνω όλα τα τραγούδια μου. Είμαι καλά, δεν έχουμε αποσύρει καμιά μήνυση ακόμη. Απλά ήταν κάτι που θα γινόταν και ας το δούμε για ευχάριστο. Μαζί είμαστε», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η Βαρβάρα Κίρκη είπε: «Δεν θα θέλαμε να πούμε ποιος έκανε το πρώτο βήμα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη».