«Δεν μπήκατε καν στον κόπο να...» - Ο Χάρης Βαρθακούρης "άδειασε" στο Instagram το Super Κατερίνα

Οι αναρτήσεις που έκανε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μπήκατε καν στον κόπο να...» - Ο Χάρης Βαρθακούρης

Χθες 12/9 η εκπομπή Super Κατερίνα μετέφερε ένα ρεπορτάζ σχετικά με μια επαγγελματική πρόταση που έγινε στον Χάρη Βαρθακούρη και την σύζυγό του Αντελίνα για να παρουσιάζουν ένα οικογενειακό τηλεπαιχνίδι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Όπως ανέφεραν λοιπόν, μετά από ραντεβού που πραγματοποίησε το ζευγάρι με τους ιθύνοντες, απέρριψαν την πρόταση τους καθώς η Αντελίνα θέλει να παρουσιάσει κάτι δικό της χωρίς τον Χάρη (για αυτό και απέχει από την τηλεόραση - δείτε πως είναι σήμερα η Αντελίνα). Έτσι λοιπόν, αφού είπαν "όχι" αποφάσισαν να κάνουν την πρόταση στην Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή.

Το ξέσπασμα του Χάρη Βαρθακούρη για την εκπομπή Super Κατερίνα

Ο Χάρης Βαρθακούρης λοιπόν, έχοντας δει τα όσα ειπώθηκαν στο πλατό του Super Κατερίνα, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να μεταφέρει το γεγονός έτσι όπως ακριβώς έγινε και όχι όπως λανθασμένα είπαν.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια σειρά από insta stories κάνοντας μάλιστα mention, τόσο την εκπομπή, όσο την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

«Θα απαντήσω δημοσίως, με story, αφού δεν μπήκατε καν στον κόπο να κάνετε ρεπορτάζ. Κανένα ραντεβού ποτέ δεν έγινε για κανένα τηλεπαιχνίδι. Και είναι ΤΟΣΟ εύκολο να το μάθετε γιατί, όπως η δική σας εκπομπή, έτσι και το παιχνίδι είναι παραγωγή της @barkingweell_media

To «ραντεβού» μας ήταν ένα τηλεφώνημα ΣΕ ΜΕΝΑ, αρχές Αυγούστου, ενώ ήμουν μόνο στην Αμφιλοχία για συναυλία. Μου είπαν ότι υπάρχει ένα παιχνίδι που τους ενδιαφέρει να το παρουσιάσουμε οι δυο μας. Ευχαρίστησα και είπα θα το συζητήσω με τη γυναίκα μου.

Το συζητήσαμε όταν βρεθήκαμε 10 ημέρες αργότερα. Δεν την ενδιέφερε. Ξαναμίλησα λοιπόν τέλοςΑυγούστου με την ίδια κυρία που μας το πρότεινε και της γνωστοποίησα την απόφαση της γυναίκας μου.

Η γυναίκα μου, εδώ κι ένα χρόνο, δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη, δεν έχει κάνει καμία δήλωση, ΑΠΌ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ, οπότε δεν μπορείτε εσείς να ξέρετε, ούτε να εικάζετε, τι θα ήθελε και τι δεν θα ήθελε να κάνει...

Και δεν θα έπρεπε να σας κάνει ΚΑΜΙΑ εντύπωση αν ήμασταν η πρώτη επιλογή...»

Super Κατερίνα Χάρης Βαρθακούρης

Χάρης Βαρθακούρης εναντίον Super Κατερίνα

Χάρης Βαρθακούρης Super Κατερίνα κράξιμο