Aλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας βγήκαν στον αέρα του Πρωινού μας και ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

"Προσπαθώ να μη βάζω τίτλους..."

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Aλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας βγήκαν στον αέρα του Πρωινού μας και ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωινό μας, όπου μίλησαν για τον έρωτα τους, ενώ αποκάλυψαν και το νέο τους επαγγελματικό βήμα που θα γίνει από κοινού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να ανοίξουν ένα street food μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η Αλεξάνδρα, θα ανοίξει και νέο κατάστημα ρούχων στο Κολωνάκι στο οποίο θα υπάρχουν και κοσμήματα της εταιρίας του Στάθη.

«Κοίταξε να δεις, με εμένα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση γιατί ήμουν από μικρή δεσμευμένη. Προσπαθώ να μη βάζω τίτλους, δηλαδή, ζω το τώρα, το ζω πολύ ωραία. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, γνωριζόμαστε, αγαπιόμαστε, είμαστε και πολλά χρόνια μαζί δηλαδή δεν είμαστε απλά ερωτευμένοι», είπε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε τα "καυτά" της φιλιά με τον Σχίζα σε σπηλιά).

Αναλυτικά η συνέντευξη Παναγιώταρου - Σχίζα

Ο Σχίζας έκανε τατουάζ την Παναγιώταρου σε απόκρυφο σημείο

Στο αεροδρόμιο "τσάκωσε" η κάμερα του Mega Καλημέρα το ζευγάρι και το απόσπασμα προβλήθηκε την Πέμπτη 8/9. Πολλές αποκαλύψεις έκαναν μιας και έχουν αποδείξει, ότι δεν επιδιώκουν την ακραία δημοσιότητα αλλά δεν τη φοβούνται κιόλας. Το καλύτερο σημείο των δηλώσεων, όμως δεν ήταν άλλο από τη στιγμή, που ο επιχειρηματίας έδειξε το σημείο, που έκανε τατουάζ το όνομα της καλής του.

«Έκανα τατουάζ αφιερωμένο στο Survivor, αλλά την Αλεξάνδρα την έχω κάνει από πέρυσι, το όνομα της. Δε μπορώ να στο δείξω ακριβώς, είναι κάπου εδώ...».