Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Κώστα Καζάκο - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις στα social media

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του Κώστα Καζάκου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 87 ετών αφού έδωσε σκληρή μάχη με την υγεία του. Να τονίσουμε πως τον τελευταίο ενάμιση μήνα νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου).

Όπως είναι λογικό συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θέλησαν να πουν το δικό τους "αντίο" με κάποιες αναρτήσεις στα social media. Ανάμεσα σε αυτούς η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Κορινθίου, η Καίτη Φίνου, ο Γιάννης Κότσιρας, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Ντίνος Καρύδης, η Άννα Χατζησοφιά.

Το "αντίο" στον Κώστα Καζάκο από τον καλλιτεχνικό κόσμο

Λίγοι το γνωρίζουν - Η τραγική ιστορία που σημάδεψε την ζωή του Κώστα Καζάκου

Το απόγευμα της Τρίτης (13/9) έγινε γνωστή η είδηση πως ο σπουδαίος ηθοποιός, Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 87 ετών μετά από την μάχη που έδωσε με το πρ΄ποβλημα υγείας του καθώς νοσηλεύτηκε ενάμιση μήνα στον Ευαγγελισμό.

Ο γνωστός ηθοποιός αναμφίβολα άφησε το δικό τοθ στίγμα στον χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα, ο ίδιος απασχόλησε ιδιαίτερα και με την προσωπική του ζωή καθώς ζησε τον μεγάλο έρωτα με τη Τζένη Καρέζη, ωστόσο, από το 1997 έως σήμερα ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένη Κόλλια.

Ένα περιστατικό που γνωρίζουν λίγοι ωστόσο σημάδεψε για τα καλά την ζωή του ήταν μια αναπάντεχη απώλεια που βίωσε. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Κόλλια, είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον Αλέξανδρο, την Άρτεμις – Γεωργία, την Ηλέκτρα και τη Μάγια.

Το 1999, όμως, μόλις μια εβδομάδα μετά τη βάπτιση της οκτώ μηνών Άρτεμις – Γεωργίας, το παιδί πέθανε βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού και συγγραφέα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αιτία θανάτου της μικρής του κόρης ήταν μια σπάνια ασθένεια με αποτέλεσμα να φύγει στις 25 Ιουνίου 1999.