''Mιλούσε μόνη της...'' - Ο Τάσος Χαλκιάς παίρνει ξανά θέση μετά το περιστατικό έντασης με τη Μαλέσκου

Οι νέες λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Mιλούσε μόνη της...'' - Ο Τάσος Χαλκιάς παίρνει ξανά θέση μετά το περιστατικό έντασης με τη Μαλέσκου

Το γνωστό ηθοποιό Τάσο Χαλκιά συνάντησε η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και ο Κώστας Τσουρός και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε εκ νέου και στο περιστατικό έντασης που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνον και την Ιωάννα Μαλέσκου, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Love it. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι η παρουσιάστρια μονοπωλούσε τη συζήτηση και ότι δεν του έδειξε σεβασμό πράγμα που προκάλεσε την έκρηξή του.

Πολλοί ήταν τότε που είχαν κατηγορήσει τον ηθοποιό για σεξιστική συμπεριφορά, λόγο του ότι την αποκάλεσε «κούκλα μου», χαρακτηρισμός που θεωρήθηκε υποτιμητικός. Και οι δυο τους πάντως έκτοτε έχουν κάνει πολλές αναφορές στο περιστατικό θεωρώντας το λήξαν.

Ο Χαλκιάς αποκαλύπτει ότι ήταν απρεπής η συμπεριφορά της Μαλέσκου

Είπε λοιπόν στον Κώστα Τσουρό:

«Σαν άκουσμα, μέσα στον κορονοϊό, η επικοινωνία μου με μία συνάδελφό σας δεν πήγε καλά, έγραψαν για μένα ότι είμαι… σεξιστής. Επειδή την είπα κάποια στιγμή “κούκλα μου, κορίτσι μου” θεωρήθηκε σεξιστικό. Τι σημαίνει; Ότι εγώ τη θέλω και της το λέω δημόσια; Αν σημαίνει αυτό, που είναι το κακό; Από θαυμασμό την είπα “κούκλα μου”. Εννοείται. Ιδιαιτέρως από θαυμασμό. Ιδιαίτερα όμορφή κοπέλα.

Για να ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά το θέμα με την κοπέλα αυτή, όλη αυτή η ιστορία ήταν μία κακή επικοινωνία. Η Ιωάννα είναι νέα στη δουλειά και πρέπει να μάθει πολλά πράγματα ακόμα. Εκείνο που πρέπει να μάθει πάνω από όλα είναι πως όταν είσαι οικοδέσποινα, πρέπει να είσαι ευγενέστατη. Και πρέπει να γνωρίζεις ποιον καλείς στο σπίτι σου. Ένιωθα ότι δεν με γνώριζε».

Και συνέχισε για το ξέσπασμά του:

«Όταν είπε ότι ξεκίνησα με το “Λαβ Σόρρυ” έπαθα τραλαλά. Ήμουν ήδη 20 χρόνια ηθοποιός και είχα παίξει 7 πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι εννοούσε, ήταν προσβολή που δεν κατάλαβε ότι την έκανε. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, ούτε τότε μιλήσαμε. Μιλούσε μόνη της κι εγώ απαντούσα».

H απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου μετά το περιστατικό

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου λίγο μετά την επεισοδιακή συνέντευξή της με τον Τάσο Χαλκιά, ωστόσο η παρουσιάστρια δε θέλησε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το σκηνικό που έλαβε χώρα στον αέρα του Love it.

Η στάση της αυτή ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δε δίστασε να πετάξει ένα αυστηρό σχόλιο για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη. Όχι γιατί να νιώσω άσχημα; Δεν έχω λόγο να καλέσω κάποιον που μόλις ήρθε στην εκπομπή», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και χαιρέτησε ευγενικά τον ρεπόρτερ του ΑΝΤ1.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ενώ είναι μία ωραία κοπέλα και έχει ένα ταλέντο αδιαμφισβήτητα δεν είναι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό της. Έχει βάλει έναν μανδύα και πάντα απαντά ψεύτικα. Είναι ένα θεατρικό…Ας έλεγε στον Μπάκα δεν θέλω να μιλήσω, ας βγάλει και την τσαντίλα της…».