«Όταν λέμε άνδρας είναι η μορφή του Κώστα Καζάκου» - Συγκινεί ο Γιάννης Βογιατζής μετά την απώλεια του ηθοποιού

«Ένας σπουδαίος άνθρωπος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο θάνατος του Κώστα Καζάκου έχει προκαλέσει τεράστια θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να πουν ένα τελευταίο "αντίο" στον γνωστό ηθοποιό. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Βογιατζής ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βογιατζή για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

«Έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος άνθρωπος. Ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ένας άνδρας με Α κεφαλαίο. Ένας σπουδαίος άνθρωπος και θαυμάσιος ηθοποιός. Λεβέντης σαν άνθρωπος. Δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του, ήταν στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ και η συμβολή του σε αυτόν τον τομέα άφησε εκπληκτικά πράγματα. Ανδρισμό, ήθος και κατανόηση.

Ήταν συνεπής στην ιδεολογία του. Αυτό έχει μεγάλη σημασία. Ήταν τέλειος, ήταν ο άνδρας. Όταν λέμε άνδρας είναι η μορφή του Κώστα Καζάκου. Ένας αληθινός άνθρωπος. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Πότε θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον Κώστα Καζάκο

Σε ηλικία 87 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Καζάκος καθώς τον τελευταίο ενάμιση μήνα έδινε την δική του μάχη με την υγεία του αφού νοσηλεύτηκε στον "Ευαγγελισμό". Όπως είναι λογικό, ο θάνατος του σπουδαίου ηθοποιού προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τελευταίο "αντίο" στον Κώστα Καζάκο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19/9 ενώ ο ηθοποιός είχε δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών για την εκπαίδευση των φοιτητών και ως εκ τούτου δεν θα ταφεί.

«Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.

Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00».