''Έφυγαν όλοι...'' - Η σπαρακτική παραδοχή της Μαίρης Χρονοπούλου μετά την απώλεια του Καζάκου

Υπήρξαν πολύ αγαπημένοι συνεργάτες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έφυγαν όλοι...'' - Η σπαρακτική παραδοχή της Μαίρης Χρονοπούλου μετά την απώλεια του Καζάκου

Δηλώσεις στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», έκανε εμφανώς συγκινημένη η πάλαι ποτέ σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου μετά την τεράστια απώλεια του ηθοποιού και σκηνοθέτη Κώστα Καζάκου. Οι δυο τους υπήρξαν κινηματογραφικοί παρτενέρ, όπως στο «Εν ονόματι του νόμου» και στη «Λεωφόρο του μίσους» και η ίδια εξέφρασε τη θλίψη της για το θάνατο όλων των συνεργατών της.

Η ηθοποιός άλλωστε είναι γνωστό ότι περνά πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνιας, αφού πέρα από τις μεγάλες απώλειες είχε να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα υγείας. Προσπαθεί να τα αντιμετωπίζει και να τα βγάζει πέρα με ψηλά το κεφάλι, χωρίς ωστόσο να μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή της ορισμένες φορές.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Χρονοπούλου μετά το θάνατο του Καζάκου

«Είναι τόσο επανάληψη όλο αυτό. Έχουν φύγει όλοι οι κινηματογραφικοί παρτενέρ μου. Έφυγε ο Νίκος Μπάρκουλης, ο Γιάννης Βόγλης και τώρα ο Κώστας Καζάκος. Όσοι δούλεψα μαζί τους, έχουν φύγει. Έχω μείνει ολομόναχη, στέγνωσα!», ανέφερε με απέραντη θλίψη.

Και προσθέτει: «Έχω αρχίσει και αποχαιρετώ με το “Εις το επανειδείν!”. Που θα πάει; Θα τους ξανασυναντήσω».

Το twitter αποχαιρέτησε τον άνθρωπο, τον καλλιτέχνη, τον αγωνιστή

Θρήνος έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Καζάκος. Όπως γράφτηκε, τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς έπασχε από σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Το twiter μετά την ανακοίνωση της είδησης πήρε "φωτιά", με τους χρήστες να μιλούν με τα πιο συγκινητικά λόγια για τον σπουδαίο καλλιτέχνη που πρωταγωνίστησε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές ταινίες και άφησε τη δική του ιστορία.

Πολλοί μάλιστα έγραψαν πως τώρα θα πάει να συναντήσει την Τζένη Καρέζη, τον μεγαλύτερο έρωτα του τόσο στην σκηνή όσο και στη ζωή. Ήταν από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρι και μαζί απέκτησαν το γιο τους, Κωνσταντίνο Καζάκο.