«Συγκλονίστηκα με τα κιλά που είχα πάρει» - Η αποκάλυψη της Μαρία Κορινθίου

«Ένιωθα ψυχολογικό βάρος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Συγκλονίστηκα με τα κιλά που είχα πάρει» - Η αποκάλυψη της Μαρία Κορινθίου

Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για την περιπέτεια με το χάσιμο κιλών της (δείτε εδώ πώς κατάφερε να μείνει "μισή").

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Αισθανόμουν μια αλλαγή έντονη και τοξική πάνω μου. Δύο χρόνια υπήρχε μια τοξικότητα γενική και ήταν σε πολλούς τομείς.Από ανθρώπους που προσελκούσα και αυτό είχε σαν αντίκτυπο και εσωτερικά. Όλα ξεκινούν από την ψυχούλα μας.

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως: «Το κλικ δεν έγινε επειδή ήθελα να χάσω κιλά. Ήθελα να βγάλω την τοξικότητα από γύρω μου! Μετά συνειδητοποίησα ότι είχα πάρει κιλά, ένιωθα ψυχολογικό βάρος. Μόλις ανέβηκα στη ζυγαριά είπα “Τώρα θα τα χάσεις!”. Είχα τρομερή πειθαρχία, πρέπει να δίνεις εντολή στο συνειδητό και υποσυνείδητο».

Ακομπλεξάριστη και χωρίς φίλτρα - Η Μαρία Κορινθίου μας έδειξε τις ραγάδες στο στήθος της

Η Μαρία Κορινθίου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές καθώς βρίσκεται στη Σύμη.

Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα. Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής (19/8) επέλεξε να ανεβάσει την θερμοκρασία με μια άκρως hot ανάρτηση καθώς παίζει με τον φακό ενώ το πληθωρικό της μπούστο "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

Αναμφίβολα η γνωστή ηθοποιός είναι άκρως ανανεωμένη μιας και έχει χάσει αρκετά κιλά (μπορείτε να δείτε εδώ το απόλυτο μυστικό για να χάσετε εύκολα τα περιττά κιλά). Με αυτό τον τρόπο θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα δείχνοντας τις ραγάδες που "αγκαλιάζουν" το στήθος της.