Βυθισμένη στη θλίψη η Μελίνα Ασλανίδου

Πένθος για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή: Instagram / Melina Aslanidou
Πηγή: Instagram / Melina Aslanidou

Θλίψη έχουν προκαλέσει στο καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο ο θάνατος του Κώστα Καζάκου αλλά και της Ειρήνης Παππά, δύο ηθοποιοί που έχουν δώσει το δικό τους στίγμα στον χώρο της υποκριτικής.

Η Ειρήνη Παππά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών ενώ ο Κώστας Καζάκις σε ηλικία 87 ετών, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς έπασχε από σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Πολλοί είναι φυσικά αυτοί που τους έχουν αποχαιρετήσει μέσα από τα social media και ανάμεσά τους είναι και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία προχώρησε σε δύο συγκινητικές αναρτήσεις, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ πριν μερικές μέρες συγκίνησε με την δημόσια έκκλησή της.

Οι αναρτήσεις της Μελίνας Ασλανίδου για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου και της Ειρήνης Παππά

Οι αναρτήσεις της Μελίνας Ασλανίδου για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου και της Ειρήνης Παππά

Οι αναρτήσεις της Ασλανίδου για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου και της Ειρήνης Παππά

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Παππά & τον Κώστα Καζάκο

Γεννήθηκε σε οικογένεια δασκάλων, όπως ο παππούς της, οι γονείς της και η θεία της που την επηρέασαν στη μόρφωσή της. Η μητέρα της Ελένη Λελέκου, από το γένος Πρεβεζάνου, ήταν δασκάλα, από την οποία είχε ακούσει πολλά παραμύθια και ιστορίες.

Ο πατέρας της Σταύρος Λελέκος ήταν καθηγητής κλασικού δράματος, υπήρξε διευθυντής στο σχολείο του Σοφικού Κορινθίας και την έμαθε να διαβάζει αρχαίους Έλληνες. Οι γονείς της είχαν τέσσερα κορίτσια. Αδελφές της είναι η Ευαγγελία Λελέκου-Μανθοπούλου (1925-), ιατρός ακτινολόγος, πρώην διευθύντρια του νοσοκομείου Άγιος Σάββας και η λογοτέχνιδα και ποιήτρια Δέσποινα Λελέκου-Τατάκη(1926- 2009).

Ο Κώστας Καζάκος (Πύργος Ηλείας, 29 Μαΐου 1935) είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και πρώην βουλευτής.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου (συγκεκριμένα του τμήματος Ηθοποιών και Σκηνοθετών) καθώς και της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.

Το 1973, τιμήθηκε με το Α’ Χρυσό Βραβείο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την αρτιότερη παραγωγή, της μεταφοράς, της Λυσιστράτης.

Είναι Ιδρυτικό μέλος του Ελληνοαραβικού συνδέσμου και μέλος της Επιτροπής Άδειας Άσκησης επαγγέλματος του Ηθοποιού, συν-ιδρυτής του Ελεύθερου Θεάτρου (μαζί με τον Λέοντα Τριβιζά) και ιδρυτής του ιδρύματος «Τζένη Καρέζη».