Έγινε η πρόταση γάμου: Φωτογραφίες από το πανάκριβο μονόπετρο που έδωσε ο Σταθοκωστόπουλος στην Σπυροπούλου

Κομψό και βαρύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε η πρόταση γάμου: Φωτογραφίες από το πανάκριβο μονόπετρο που έδωσε ο Σταθοκωστόπουλος στην Σπυροπούλου

Το Youweekly.gr το είχε γράψει κι αυτό από τον Μάρτιο αλλά... Τέλος πάντων! Το βράδυ της Τετάρτης 14/9 είχε την τιμητική της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρά το γεγονός πως διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι στην Γλυφάδα για να εορταστεί το άνοιγμα του μαγαζιού του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η Κωνσταντίνα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με την κοιλίτσα τούρτα μέσα σε ένα μίνι πράσινο φόρεμα αλλά και την πρώτη κοινή της εμφάνιση με τον σύζυγό μετά τον πολιτικό της γάμο που σας γράψαμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr πως έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Η κάμερα των δημοσιογράφων, μάλιστα, μεταξύ άλλων "έπιασαν" και το μονόπετρο στο χέρι της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μονόπετρο

Η Σάσα αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα

Η Σάσα Σταμάτη παρευρέθηκε στο event και μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η ρεπόρτερ μάλιστα σχολίασε ότι πλέον οι σχέσεις της με την εγκυμονούσα παρουσιάστρια έχουν αποκατασταθεί, καθώς... κέρδισε την αγωγή. Όσον αφορά στο φύλο του μωρού που εγκυμονεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η ίδια αποκάλυψε: «Μία φορά ρεπόρτερ για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior. Περιμένει αγοράκι».