«Διαβάζω πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου» - Οι δηλώσεις όλο νόημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Διαβάζω πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου» - Οι δηλώσεις όλο νόημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το πρωί της Πέμπτης (15/9) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς βρέθηκε καλεσμένη στο opening party του εστιατορίου του αγαπημένου της συντρόφου, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και για την εγκυμοσύνη της καθώς βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε:

«Αισθάνομαι μοναδικά, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Τις πρώτες στιγμές δεν το πιστεύεις. Το θέλαμε το μωρό, απλά τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε και οι δύο πάρα πολύ. Ήρθε τη σωστή στιγμή.

Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου που αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται, χαίρομαι γι’ αυτό. Το μέλημά μας είναι να είναι γερό το μωράκι. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο, απλώς ήθελα να έχω ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες».

Οι δηλώσεις της Κωνταντίνας Σπυροπούλου

Έγινε η πρόταση γάμου: Φωτογραφίες από το πανάκριβο μονόπετρο που έδωσε ο Σταθοκωστόπουλος στην Σπυροπούλου

Το Youweekly.gr το είχε γράψει κι αυτό από τον Μάρτιο αλλά... Τέλος πάντων! Το βράδυ της Τετάρτης 14/9 είχε την τιμητική της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρά το γεγονός πως διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι στην Γλυφάδα για να εορταστεί το άνοιγμα του μαγαζιού του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η Κωνσταντίνα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με την κοιλίτσα τούρτα μέσα σε ένα μίνι πράσινο φόρεμα αλλά και την πρώτη κοινή της εμφάνιση με τον σύζυγό μετά τον πολιτικό της γάμο που σας γράψαμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr πως έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Η κάμερα των δημοσιογράφων, μάλιστα, μεταξύ άλλων "έπιασαν" και το μονόπετρο στο χέρι της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μονόπετρο