Τούρτα υπερπαραγωγή για την κόρη της Κατερίνας Καραβάτου, Αέλια - Πόσο χρονών έγινε;

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί να μην είδαμε κάπου την φετινή τηλεοπτική σεζόν την Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου είχε έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας εχθές (14/9) καθώς η αγαπημένη της κόρη, Αέλια έγινε 11 ετών. Όπως είναι λογικό το γιόρτασαν οικογενειακώς ενώ η τούρτα ήταν άκρως εντυπωσιακή καθώς έγραφε από πάνω «Χρόνια πολλά Αέλιά μας».

Η ανάρτηση της Καραβάτου από τα γενέθλια της κόρης της, Αέλια

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου

Η φωτογραφία με τα παιδιά της και η τρυφερή εξομολόγηση

Μετά το τέλος της εκπομπής Τι Λες Τώρα, η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να απολαύσει τον ελεύθερό της χρόνο μαζί με τα παιδάκια της.

Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ ένα στιγμιότυπό της πάνω σε ένα φουσκωτό). Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες με τα παιδάκια της.

«Όταν τα δικά τους καλοκαίρια συναντούν τα δικά μου καλοκαίρια, λαμβάνοντας ανεκτίμητη χαρά, φροντίδα, προστασία και αγάπη. («Θεία Ελένη κάτσε δίπλα μας», της είπαν, κι εκείνη όπως τόσα χρόνια τώρα -από τότε που ήμουν εγώ παιδί -έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να τους κάνει να καταλάβουν άλλη μια φορά την σπουδαιότητα αυτής της μεγάλης και υπέροχης οικογένειας», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου με τα παιδάκια της

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου με τα παιδάκια της φωτογραφία