''Έχει κατακτήσει την αθανασία'' - Συγκινεί ο Μανούσος Μανουσάκης μετά το θάνατο της Ειρήνης Παππά

Ποια είναι η σχέση που τους ένωνε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε μια δήλωση από τα βάθη της ψυχής του προχώρησε ο Μανούσος Μανουσάκης στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, λίγες μέρες μετά το θάνατο της ηθοποιού Ειρήνης Παππά. Μεταξύ άλλων είπε πως πως τους δένει και συγγένεια αφού ήταν θεία του, ωστόσο δεν έμεινε εκεί, αλλά την εξύμνησε ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνιδα που έχει κερδίσει την αθανασία.

Ο θάνατός της δεν έμεινε μόνο μέσα στα στενά όρια της ελληνικής ειδησεογραφίας, αλλά έφτασε στο σημείο να είναι πρώτο θέμα και σε διεθνή μέσα, όπως σε γαλλικές και ιταλικές εφημερίδες και site, χώρες στις οποίες η φήμη και η παρουσία της ηθοποιού θα μείνουν ανεξίτηλες.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Μανούσου Μανουσάκη για την Ειρήνη Παππά

Δήλωσε λοιπόν στο Στούντιο 4:

«Κανείς δεν περιμένει τον θάνατο ενός δικού του ανθρώπου, ενός φίλου, ενός μεγάλου ανθρώπου. Όλοι ελπίζουμε ότι αυτός θα αναβληθεί, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Όσο και να περιμένεις κάτι… και ο άνθρωπος δεν είναι αιώνιος, είναι μέσα στη φύση. Αλλά η Ειρήνη έχει κατακτήσει την αθανασία. Η Ειρήνη είναι μια φίλη, η συγγένεια είναι επιβεβλημένη, η φιλία είναι επιλογή. Η ύπαρξή της είναι εντυπωσιακή γιατί υπάρχει μέσα από τα έργα της, μέσα από την καθημερινότητά της και τα μικρά και μεγάλα πράγματα. Δεν υπάρχει καμία στιγμή που δεν ήταν μοναδική» είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.