«Δεν πειράζει που δεν λείπει στην Βίκυ Καγιά» - Η αφοπλιστική δήλωση της Ζενεβιέβ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν πειράζει που δεν λείπει στην Βίκυ Καγιά» - Η αφοπλιστική δήλωση της Ζενεβιέβ

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε δηλώσεις η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και στις ερωτήσεις που της έκαναν για το GNTM (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) αλλά και για την Βίκυ Καγιά.

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Θα παρακολουθήσω το GNTM γιατί είμαι πιο χαλαρή, δεν έχω κανένα άγχος, καμία ευθύνη. Είναι στις 19, δεν στέλνεις τρεις μήνες πριν την πρεμιέρα. Δεν πειράζει, δεν πειράζει. Εμένα μου λείπει το GNTM γιατί το αγάπησα αλλά προχωράω και συνεχίζω και μου αρέσουν οι αποφάσεις που πήρα».

Ποια είναι η σχέση της με τους υπόλοιπους κριτές του GNTM;

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα εντόπισε την Ζενεβιέβ Μαζαρί και οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν το πρωί της Παρασκευής 9/9. Πέρα από την σχέση της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, με τον οποίο παρουσιάζουν μαζί το Asia Express (δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ), μίλησε και για την Βίκυ Καγιά, απαντώντας συγκεκριμένα στις δηλώσεις της για την πρώην κριτική επιτροπή.

Το διάσημο μοντέλο είχε αναφέρει πως κανείς από τους προηγούμενους κριτές δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της και κανείς δεν της έχει ευχηθεί για το GNTM 5, με την art director να έχει ένα ειρωνικό ύφος την ώρα που μιλούσε. Βέβαια, με μία πρόταση κατάφερε να αλλάξει εντελώς την πορεία της συζήτησης.

«Τέλειο, θα στείλω μήνυμα και περιστέρι θα στείλω με ευχές», είπε αρχικά και συμπλήρωσε έπειτα: «Αυτό που θέλω να πω σαν άνθρωπος είναι ότι όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να πάνε καλά και να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο».