Μετά από 10 χρόνια - Τηλεοπτική επανασύνδεση για την Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινό μας»

«Καλώς ήρθες Φαίη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μετά από 10 χρόνια - Τηλεοπτική επανασύνδεση για την Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινό μας»

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται να σαρώνει για τα καλά σε νούμερα τηέθέασης στη νέα της τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ καθώς οι τηλεθεατές συνεχίζουν να την παρακολουθούν μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας». Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής (16/9) ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αυτιάς θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή στην εκπομπή για να μεταφέρει με τον δικό του τρόπο τις τελευταίες ειδήσεις σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον καλωσορίζουμε από το Παλαιό Φάληρο. Μαζί μας είναι ο Γιώργος Αυτιάς. Καλημέρα!

Για μένα ο Γιώργος Αυτιάς είναι οι πρώτες ημέρες μου στην Αθήνα, στο Alter. Αυτό που μου έχει μείνει είναι η εργατικότητά του. Δουλεύεις 24 ώρες το 24ωρο, είσαι αγέρωχος και πρέπει να σε φροντίζουν πολύ καλά στο σπίτι σου»

Από την άλλη, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Καλώς ήρθες Φαίη. Έχουν περάσει 10 χρόνια και 10 ημέρες από τον καιρό που ήμασταν μαζί στο Alter. Είσαι ολόϊδια. Δεν έχει περάσει ούτε μία ημέρα από πάνω σου».

Ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή, «Πρωινό μας»

"Κοκκίνησε" από την ντροπή της η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως σαρώνει για τα καλά σε νούμερα τηλεθέασης με την εκπομπής της, «Πρωινό μας» μέσα από την καινούργια της στέγη. Μάλιστα, όπως έχει τονίσει και η ίδια η παρουσιάστρια η φετινή τηλεοπτική χρονιά είναι αρκετά σημαντική για την ίδια.

Φυσικά όμως τα απρόοπτα σε μια ζωντανή εκπομπή είναι λογικό να αποφευχθούν. Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (15/9) ένας ήχος που προκλήθηκε από την καρέκλα της Φαίης Σκορδά ήταν η αφορμή για να την κάνει να "κοκκινήσει".

Φυσικά, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες ξέσπασαν σε γέλια καθώς η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σα δε ντρέπεστε…».