«Πιστέψτε με, ό,τι....» - Η ατάκα της Φαίης Σκορδά στον αέρα του «Πρωινό μας» για το διαζύγιο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Πιστέψτε με, ό,τι....» - Η ατάκα της Φαίης Σκορδά στον αέρα του «Πρωινό μας» για το διαζύγιο

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε την Έλενα Ασημακοπούλου το μεσημέρι της Παρασκευής (16/9) όπου μίλησαν για όλους και για όλα. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να πάρει τον λόγο καθώς θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής:

«Γιατί ένα ζευγάρι φτάνει σε αυτό το σημείο είναι πολύ προσωπικό του θέμα. Πιστέψτε με, ό,τι και να σε ρωτήσουν δημόσια, δεν θα είναι η αλήθεια. Γιατί είναι πράγματα πολύ προσωπικά. Το ότι το ανακοίνωσα εκείνη την περίοδο, δεν σημαίνει ότι είχε συμβεί εκείνη τη στιγμή. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον.

Είμαι λίγο μαζεμένη, θα επανέλθω. Νομίζω θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο εμείς οι γυναίκες για να επανέλθουμε μετά από μία τέτοια δύσκολη κατάσταση. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διαχειριστώ».

"Κοκκίνησε" από την ντροπή της η Φαίη Σκορδά - Το "ατύχημα" στον αέρα του ΣΚΑΪ και τα επικά γέλια των συνεργατών της

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως σαρώνει για τα καλά σε νούμερα τηλεθέασης με την εκπομπής της, «Πρωινό μας» μέσα από την καινούργια της στέγη. Μάλιστα, όπως έχει τονίσει και η ίδια η παρουσιάστρια η φετινή τηλεοπτική χρονιά είναι αρκετά σημαντική για την ίδια.

Φυσικά όμως τα απρόοπτα σε μια ζωντανή εκπομπή είναι λογικό να αποφευχθούν. Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (15/9) ένας ήχος που προκλήθηκε από την καρέκλα της Φαίης Σκορδά ήταν η αφορμή για να την κάνει να "κοκκινήσει".

Φυσικά, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες ξέσπασαν σε γέλια καθώς η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σα δε ντρέπεστε…».