"Ναυάγησε" η συνεργασία Μαζωνάκη - Σχοινά πριν καλά καλά ξεκινήσει: Το παρασκήνιο πίσω από αυτή την απόφαση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η συνεργασία ανάμεσα σε Γιώργο Μαζωνάκη και Διονύση Σχοινά "ναυάγησε" πριν καλά καλά ξεκινήσει καθώς ο δεύτερος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι είχε σοβαρό πρόβλημα με την μέση του και έπρεπε να κάνει ένεση.

Η αιτία πίσω από την ματαίωση της συνεργασίας μεταξύ Σχοινά - Μαζωνάκη

Σχοινάς - Μαζωνάκης
NDPPHOTO

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (15/9) το πρωί ο γνωστός τραγουδιστής ενημέρωσε μέσω μηνυμάτων ότι αποχωρεί από το σχήμα, μετά από δυο αναβολές έναρξης.

Από την άλλη, ακούγεται πως δεν τα βρήκαν στην μεταξύ τους συνεργασία καθώς είχε συμφωνηθεί να κάνει δυο προγράμματα σύμφωνα με όσα διαρρέουν, όμως τελικά για λόγους που πιθανόν γνωρίζει μόνο ο ίδιος, αποχώρησε οριστικά μετά από την επίσημη ανακοίνωση που δημοσίυεσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανακοίνωση του Σχοινά μετά την λήξη συνεργασίας του με τον Μαζωνάκη

Ο Διονύσης Σχοινάς με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός, έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια αναφορικά με την ματαίωση και της δεύτερης πρεμιέρας με τον Γιώργο Μαζωνάκη καθώς όπως έγινε γνωστό υπήρξε ορτιστική αναβολή.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής έχει αρχικά δυσαρεστηθεί με την αφίσα και στη συνέχεια με τον χρόνο που θα είχε στο πρόγραμμα σε σχέση με αυτόν που θα είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ωστόσο, ο ίδιος εξήγησε ακριβώς τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να αποχωρήσει τελείως.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο. Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».

Η ανακοίνωση του Διονύση Σχοινά