''Εγώ σε μισούσα'' - Έντονη στιχομυθία μεταξύ Πουλόπουλου και Κωνσταντινίδη στο πλατό της «Super Κατερίνας»

Θυμήθηκαν το παρελθόν τους...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Εγώ σε μισούσα'' - Έντονη στιχομυθία μεταξύ Πουλόπουλου και Κωνσταντινίδη στο πλατό της «Super Κατερίνας»

Μπορεί η Super Κατερίνα να έχει φτιάξει ένα πολύ δεμένο πλατό με εξαιρετικούς συνεργάτες, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν όλοι πάντοτε δεμένοι μεταξύ τους. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Γιάννης Πουλόπουλος είπαν να θυμηθούν τα παλιά, όταν δούλευαν μαζί στο STAR όπου όπως αποκάλυψαν δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους αφού δεν άντεχε ο ένας τον άλλο.

Οι σχέσεις τους πάντως τώρα είναι μια χαρά και η ομάδα ''πετάει'', κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα που κάνει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που είναι σταθερά στις δύο πρώτες θέσεις σε τηλεθέαση, από την πρεμιέρα της και μετά.

Η στιχομυθία μεταξύ Κωνσταντινίδη και Πουλόπουλου για τις σχέσεις τους στο παρελθόν

Αφορμή στάθηκε μια συνέντευξη που έδωσε η Βίκυ Καγιά που παραδέχεται ότι δεν έχει φιλικές σχέσεις με όλους τους συνεργάτες της και ούτε είναι εφικτό να γίνεται αυτό.

Στη συνέχεια κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν είπαν οι δύο παρουσιαστές:

ΣΤ.Κ.: Με τον Γιάννη ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, μιλήσαμε πέρυσι, πόσες φορές; Δύο, τρεις, τέσσερις…

Γ.Π.: Καλά, δεν ήμασταν και κολλητοί ποτέ, μην τ’ ακούσω κι αυτό! Ξέρεις ότι μου έχει βγάλει το λάδι; Στο Star μισιόμασταν, εδώ τα βρήκαμε.

ΣΤ.Κ.: Δεν μισιόμασταν παιδί μου.

Γ.Π.: Εγώ σε μισούσα!

ΣΤ.Κ.: Ήσουν πολύ fan της Eurovision κι εγώ τρόλαρα τη Eurovision. Κι εκείνος τα έπαιρνε στο κρανίο.

Γ.Π.: Έχεις φάει μούτζα στο παρασκήνιο!

ΣΤ.Κ.: Το ξέρω!

Tρομερή στιχομυθία μεταξύ Πουλόπουλου και Κωνσταντινίδη

Όταν ο Κωνσταντινίδης αποκάλεσε την Καινούργιου...χάσκι!

Με αφορμή την κριτική που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Ιωάννα Μαλέσκου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα. Απευθυνόμενη σε συνεργάτη της, εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που την έκανε να στεναχωρηθεί πολύ.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια κριτική που της είχε κάνει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο παρελθόν, λόγω μιας λεύκανσης που είχε κάνει...

«Θέλετε να σας πω μια κριτική που μου είχε κάνει ο Στέφανος όταν είχα πρωτοξεκινήσει στο Mega, στον “Πεντάμορφο κόσμο”; Εσύ ήσουν εδώ στον Alpha τότε με την Καραβάτου και τον Νάσο Γουμενίδη. Τότε εγώ είχα κάνει μια λεύκανση φρικτή. Χαμογελούσα και ήμουν… Πετρίδης… χειρότερα. Έχω κάνει κι εγώ τέρατα.

Είχε γυρίσει και είχε πει: “Πώς είναι έτσι αυτή η κοπέλα, σαν χάσκι είναι, όταν γελάει”. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Είχε δίκιο. Ακόμα όταν βλέπω χάσκι το σκέφτομαι» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.