''Βλέπω κάθε βράδυ τι βρισίδι μου ρίχνει'' - Ξεσπά ξανά ο Εμμανουήλ για την Αντωνά

Χρησιμοποίησε βαρείς χαραχτηρισμούς

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν έχει τέλος η κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Μαρίας Αντωνά, αφού κανένας από τους δύο δε λέει να χαμηλώσει τους τόνους. Με αφορμή τη νέα συνέντευξη της Σοφιάννας Αβραμάκη στο Happy Day, ο ίδιος θυμήθηκε το παρελθόν, αλλά και το παρόν τους και την ''στόλισε'' κανονικά, ενώ δεν παρέλειψε να ξαναπεί ότι προσπαθεί να γίνει γνωστή μέσω του ονόματός του.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για όλο αυτόν τον καυγά ήταν οι φυτιλιές που έβαλε ο Εμμανουήλ στην Αντωνά όσο ήταν στο Survivor ο Σοιλέδης, αφού είχε υπονοήσει ότι υπήρξε φλερτ μεταξύ αυτού και της Σοφιάννας. Από τότε, πολλά είναι τα...''γαλλικά'' και οι αλληλοκατηγορίες που έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους.

Ξέσπασε ενάντια στην Αντωνά ο Εμμανουήλ

Μετά την προβολή της συνέντευξης της Σοφιάννας ο πρώην παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε κατά του Άρη και της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά, κατηγορώντας για άλλα μια φορά το ζευγάρι για την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του μετά το οριστικό τέλος του Survivor.

«Έλεγα στη Σοφιάννα, ο Άρης και η Μαρία σε χρησιμοποιούν, αυτοί οι δύο άνθρωποι σε χρησιμοποιούν και θα σε πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα», σχολίασε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εαμμανούλ δεν μάσησε τα λόγια του για την Μαρία Αντωνά την οποία χαρακτήρισε ως «ανύπαρκτη»:

«Βλέπω κάθε βράδυ στο youtube καθημερινά το το βρισίδι μου έχει ρίξει, σε μια θεσούλα που της έχουν δώσει εκεί στο πάνελ. Η κοπέλα είναι τόσο ανύπαρκτη που προσπαθεί να πάρει από μένα δημοσιότητα», είπε .

Έτσι αντέδρασε ο Σοιλέδης στα όσα υποστηρίζει ο Εμμανουήλ

Λίγο μόλις καιρό πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης περνούν ξέγνοιαστοι τις διακοπές τους, ωστόσο μία συνέντευξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στάθηκε αφορμή να πυροδοτήσει την έκρηξη της παρουσιάστριας μέσα από βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram για όσα υποστήριξε στις δηλώσεις του ο κομμωτής, και πρώην συμπαίκτης του αγαπημένου της στο Survivor.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, έχοντας μιλήσει εκτενώς για το άτομο του Εμμανουήλ, και έχοντας προσπαθήσει να καταλάβει και μέσα στο παιχνίδι την συμπεριφορά του και τον τρόπο σκέψης του, ενώ άλλες τόσες φορές όπως υποστηρίζει του είχε επισημάνει πως αυτά που λέει δεν είναι στα πλαίσια πλάκας, αντέδρασε με τον δικό του τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, δεν θέλησε να εκφραστεί με λόγια αλλά με με δύο emoji που αφορούσαν φιγούρες που κάνουν εμετό και τους έρχεται δυσφορία, παίρνοντας σαφή θέση στο σκηνικό και μην θέλοντας να δώσει συνέχεια.

Η αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη σε όσα υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ