Κι όμως δεν είναι η Λευκάδα - Σε αυτό το μέρος έζησε τα παιδικά του χρόνια ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Λαικό παιδί!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες, που συνδυάζει φωνή, εμφάνιση και προσωπικότητα. Κάθε λεπτομέρεια της ζωής του απασχολεί και έτσι πολλές φορές και στο παρελθόν έχει μιλήσει για τον τόπο καταγωγής του τη Λευκάδα, με πολύ κόσμο να θεωρεί ότι μεγάλωσε και εκεί. Ωστόσο ο Αργυρός έχει αποκαλύψει στο παρελθόν το μέρος όπου έχει περάσει τα παιδικά του χρόνια και αυτό βρίσκεται στα Δυτικά Προάστια.

Από τη Λευκάδα άλλωστε έχει καταγωγή ο πατέρας του, τον οποίο μας έχει δείξει πρόσφατα και σε βίντεο, αφού έκαναν μαζί jet ski το καλοκαίρι. Πατέρας και γιος έχουν πολύ καλές σχέσεις και ο Κωνσταντίνος επισκέπτεται συχνά το πατρικό του, παρά το γεγονός ότι κατοικεί στο Κολωνάκι.

Σε αυτό το μέρος των δυτικών Προαστίων μεγάλωσε ο Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μεγαλώσει λοιπόν στο Ίλιον και εκεί βρίσκεται ακόμα το πατρικό του που το επισκέπτεται τακτικά, παρά το γεγονός ότι μένει πλέον στο Κέντρο. Μάλιστα δεν έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, αφού συχνά γυρνάει πίσω στα μέρη που τον ανέθρεψαν και αισθάνεται πολύ περήφανος για αυτό.

Θα συνεργαστεί με το μεγαλύτερο δίκτυο μόδας απογειώνοντας την καριέρα του

Η καριέρα του χρόνο με τον χρόνο εκτοξεύεται όλο και περισσότερο και αυτό γιατί τολμά να δοκιμάζει και νέα πράγματα.

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, που κάθε φορά ξεχωρίζει και κατακτά την κορυφή με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις του, ανακοίνωσε μέσω των social media ότι θα συνεργαστεί με το Fashion TV, κάτι που πρώτη φορά κάνει Έλληνας καλλιτέχνης.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως και η διεθνούς φήμης Nomcebo Zikode, θα τραγουδήσουν στο λαμπερό event του Fashion TV World’s Excellence Gala, που θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, όπου, μεταξύ άλλων, θα ανακοινωθεί και το λανσάρισμα του Fashion Tv Greece.