«Μετά κάθεσαι και τρως φάπες» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Πιλίδης εναντίον του Light

Η κόντρα τους φουντώνει ολοένα και περισσότερο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μετά κάθεσαι και τρως φάπες» -

Ο Γιωρίκας Πιλίδης παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής, «OPEN Weekend» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί σχετικά με την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον γνωστό τράπερ, Light (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι δηλώσεις του Γιωρίκα Πιλίδη

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον Snik τον είδα σε κάτι βιντεάκια. Το “παίζουν” ιστορία και στην τελική τους βλέπεις κάτω να τρώνε φάπες και να μην σηκώνονται να δώσουν. Να κάθεσαι να μιλάς ότι είσαι αλήτης και ότι έχεις μεγαλώσει έτσι και δεν ξέρω ότι είσαι ο Βασιλιάς της Ελλάδας και της Αγγλίας μαζί και μετά κάθεσαι και τρως φάπες, νομίζω δεν μπορείς να πεις ότι είσαι άνθρωπος με επίπεδο».

«Αν δεν ήμουν αθλητής και ήμουν κάποιος που δεν μπορώ να σταθώ για τον εαυτό μου θα με ήξερε πολύ καλά. Όταν βλέπεις Survivor και ξέρεις ότι κόβουν καρύδες, ε τότε ξέρεις ποιος είμαι».

Οι δηλώσεις του Light κατά του Πιλίδη

Η κάμερα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 συνάντησε τον Light όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιωρίκα Πιλίδη. Μεταξύ άλλων ο γνωστός τράπερ δεν δίστασε να τοποθετηθεί και να πει την δική του άποψη.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή, οι συναυλίες ήταν πολύ όμορφες κι ο κόσμος το χάρηκε και το ευχαριστήθηκε. Κι εμένα μου άρεσε. Πολλά συγχαρητήρια του είπα». Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θύμισε μου ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω αδερφέ, πραγματικά δεν τον ξέρω. Καλή συνέχεια, να είστε καλά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ και μπορεί να τα πούμε στην τηλεόραση κάποια στιγμή».