«Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε δυναμικά στο χώρο και οι παλιοί φοβήθηκαν»

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει ήθος, είναι πολύ ωραία παρουσία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην κάμερα της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Γιακουμάτος όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να ανφερθεί και γα την απουσία της Ιωάννας Μαλέσκου από την φετινή τηλεοπτική σεζόν μιας και πέρυσι συνεργάστηκαν στην εκπομπή, «Love it».

Οι δηλώσεις του Χάρη Γιακουμάτου για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Φέτος δεν είμαι στην τηλεόραση, προς το παρόν. Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου πέρυσι έκανα το καλύτερο κομμάτι, σχολίαζα το Survivor. Αυτό είναι που έχω αγαπήσει, το Survivor, γιατί για μένα ήταν μια φανταστική εμπειρία.

Θεωρώ ότι έχει γίνει ένας πόλεμος προς το πρόσωπο της Ιωάννας που βέβαια τον καταλαβαίνω γιατί, όταν βλέπεις έναν άνθρωπο πάρα πολύ ικανό που έρχεται και μπαίνει δυναμικά στον χώρο, σίγουρα οι παλιοί φοβούνται. Η Ιωάννα είναι πάρα πολύ δυνατή και θα δείξει την αξία της και στη συνέχεια. Την έδειξε αλλά πιστεύω πως θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Η Ιωάννα σίγουρα αξίζει να είναι πρώτη! Γιατί έχει ωραίο λέγειν, είναι ένας άνθρωπος που έχει ήθος, είναι πολύ ωραία παρουσία αλλά και πολύ μορφωμένη παρουσία. Νομίζω πως η ίδια θα βρει τον εαυτό της, ακόμα καλύτερα, για να στηρίξει το επόμενο πρότζεκτ που θα κάνει. Την πιστεύω πάρα πολύ και δεν πρόκειται να χαθεί από την ελληνική τηλεόραση».

Η Τσιμτσιλή είπε όλη αλήθεια για το μέλλον της Μαλέσκου στην τηλεόραση

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει για πολλά πρόσωπα και πολλές εκπομπές, ωστόσο για μια παρουσιάστρια είδαμε να ην έχει δρομολογηθεί καμία συνεργασία και ο λόγος είναι για την Ιωάννα Μαλέσκου, που όλοι συζητούν την απουσία της.

Μέσα από το Super Kατερίνα έγινε γνωστό, πως η Ιωάννα δε θα είναι μπροστά από τις κάμερες και παραπάνω λεπτομέρειες για το μέλλον της δόθηκαν την Τετάρτη 7/9 από το Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει γνωστό, πως μίλησε μαζί της και πως στην προκειμένη φάση δε θέλει να εμφανιστεί σε καμία εκπομπή.

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι. Εγώ μίλησα με την Ιωάννα με μηνύματα. Της απηύθυνα πρόσκληση να έρθει στην εκπομπή και μου ευχήθηκε για τη χρονιά με πολύ εγκάρδιο τρόπο. Και μου είπε ότι έχει αποφασίσει να μη βγει πουθενά και ότι θέλει λίγο να αποτραβηχτεί».