Μπόμπα - Τανιμανίδης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την λαμπερή βάφτιση των διδύμων στην Μύκονο

Λάμπουν από ευτυχία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram - @chrismpo
Instagram - @chrismpo

Στην Αγία Άννα στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μετά τις 6 η βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Το ζευγάρι ήταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ καθώς τα αγαπημένα τους πρόσωπα ήταν επίσης εκεί, φυσικά, η άφιξη του Γιώργου Μαυρίδη δεν έμεινε απαρατήρητη (δείτε εδώ υλικό).

Μάλιστα, η φωτογραφική κάμερα του YouWeekly.gr απαθανάτισε αποκλειστικές ωτογραφίες από την άφιξη του ζευγαριού με τις κόρες του, δίπλα στους κουμπάρους του.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα έλαμπαν από ευτυχία καθώς ήταν άκρως ετντυπωσιακοί.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βάφτιση των διδύμων Τανιμανίδη

Βάφτιση κοριτσιών Μπόμπα - Τανιμανίδη
NDPPHOTO
Αποκλειστική φωτογραφία Μπόμπα με τις κόρες της
NDPPHOTO
Χριστίνα Μπόμπα με την κόρη της
NDPPHOTO
Η βάφτιση των παιδιών Τανιμανίδη
NDPPHOTO

Ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπαν τα δίδυμα; - Δε μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα του ο Σάκης Τανιμανίδης

Το ζεύγος Τανιμανίδη αφού έζησε αρχικά τον έρωτα του σε όλες τους εκφάνσεις, στη φάση αυτή έχει τη χαρά να απολαμβάνει την ύπαρξη των κορών του, οι οποίες από ότι φαίνεται ήρθαν στη ζωή για τους μαγέψουν.

Η οικογένεια αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Μύκονο, εκεί όπου με τη βοήθεια των γιαγιάδων τους, κάνουν διακοπές και παράλληλα ετοιμάζουν τη βάφτιση της Φιλίππα και της Αριάννα.

Αυτό που δεν περίμεναν να ζήσουν όμως στο νησί των ανέμων και τους έχει τρελάνει θετικά, είναι ότι οι μικρές λένε τις πρώτες τους λέξεις και συγκεκριμένα ο Σάκης, έκλαψε στο άκουσμα της λέξης ''Μπαμπά''.

«''Μπαμπά''! Κι έτσι απλά, με μια μόνο λέξη, οι κόρες μου κατάφεραν να με κάνουν να φορέσω κι εγώ πάνα…».