Δύσκολες στιγμές για την Χρύσα Φώσκολου - ΔΙαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Χρύσα Φώσκολου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Να τονίσουμε πως η γνωστή δημοσιογράφος άλλαξε τηλεοπτική στέγη την φετινή σεζόν καθώς έφυγε από τον ΑΝΤ1.

Πλέον την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του OPEN στην πρωινή ενημρωτική εκπομπή, «Ανοιχτή Επικοινωνία». Μεταξύ άλλων, η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Άντε πάλι..!! Covid round 2», τονίζοντας καθαρά την απογοήτευση της.

Η ανάρτηση της Χρύσας Φώσκολου

Τα πρώτα λόγια από τον Μάνο Νιφλή και την Χρύσα Φώσκολου στην πρεμιέρα της εκπομπής τους

Το πρωί της Δευτέρας (29/8) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN, η εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» έκανε πρεμιέρα με τον Μάνο Νιφλή και την Χρύσα Φώσκολου η οποία αποχώρησε από τον ΑΝΤ1.

Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι φαίνεται πολλά υποσχόμενο καθώς θα κρατάει συντροφιά στους αγαπημένους τους τηλεθεατές καθημερινά, από τις 5 το πρωί.

«Σήμερα ξεκινά ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι, ένα ταξίδι στην ενημέρωση, ένα ταξίδι στις εικόνες, ένα ταξίδι στις ειδήσεις, ένα ταξίδι στη μεταξύ μας επαφή», είπε ο παρουσιαστής, με την ίδια να προσθέτει: «Θέλω να το βλέπεις λίγο πιο χαλαρά και με χαμόγελα έτσι;».

«Σκοπός είναι να τα πούμε όλα, να ξεδιπλώνουμε τις ειδήσεις, θα σας ενημερώνουμε για τα πάντα, όλα αυτά, με απόλυτη ψυχραιμία και κυρίως να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Έχει σκοπό να γίνει ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ μας αυτή η εκπομπή».