«Έχω σοκαριστεί, είναι ξερίζωμα ψυχής» - Θρήνος για τον Μάκη Δελαπόρτα

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μέσα από την εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» "έσκασε" σαν βόμβα η είδηση πως έφυγε από την ζωή η σπουδαία ηθοποιός, Μάρθα Καραγιάννη σε ηλικία 82 ετών σκορπώντας την απέραντη θλίψη τόσο στους δικούς της όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μεταξύ άλλων, ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του Μάρθα Καραγιάννη πέθανε.

Οι δηλώσεις του Μάκη Δελαπόρτα για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

«Δυστυχώς είμαι στην Κύπρο. Με πήραν τηλέφωνο πριν από λίγο και μου το είπαν και δεν το πίστευα. Τελικά είναι αλήθεια… Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα, γιατί εγώ είχα συνεχή επαφή με την αδελφική της φίλη, τη Ντόρα Δούμα. Είμαι συγκλονισμένος, έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα.

Όπως είπε μάλιστα, η σπουδαία ηθοποιός είχε αποφασίσει από πέρσι να μην εμφανιστεί ποτέ κάπου τηλεοπτικά. «Δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα και καλά έκανε. Είχε μία απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε. Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να πούμε ότι θα συνέβαινε αυτό που συνέβη.

Τώρα ό,τι κι αν πούμε για τη Μάρθα… Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία ολόκληρη εποχή. Για μένα ήταν ένας δικός μου άνθρωπος. Είναι ξερίζωμα ψυχής αυτή τη στιγμή αυτό που αισθάνομαι».

Τα τελευταία λεπτά της Μάρθας Καραγιάννη πριν φύγει από τη ζωή

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 82 ετών καθώς αντιμετωπιζε προβλήματα με την υγεία της. Συγκεκριμένα, η είδηση του θανάτου της επιβεβαιώθηκε από τον ψυχίατρο και στενό της φίλο, Δημήτρη Σούρα, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Δυστυχώς η Μάρθα έφυγε. Τα πράγματα έγιναν ως εξής. Γύρω στη 1 παρά τέταρτο, η Ντόρα η αγαπημένη της φίλη, η αδελφή της, το πιο δικό της πρόσωπο μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι βλέπει πως η Μάρθα δεν είναι πολύ καλά. Της είπα να μου μιλήσει, μου είπε «καλημέρα Δημήτρη».

Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα έφυγε. Από τότε, είμαστε όλοι δίπλα και είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε μία μεγάλη πρωταγωνίστρια και για μένα μία σπουδαία φίλη, ένας πολύ δικός μου άνθρωπος. Η Ντόρα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Αυτή δυστυχώς είναι η αναγγελία του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη».